elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #211 En Çok Seni ÖzLerken YeniLiyorum Hayata... Seni YaşayamaDım ßeLki ama SenSizLiği EzberLedim yokLuğunda..
En Çok Seni ÖzLerken YeniLiyorum Hayata... Seni YaşayamaDım ßeLki ama SenSizLiği EzberLedim yokLuğunda..
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #212 Eski fotoğraflarımıza bakarken, içimi acıtan ortak bi noktamızı yakaladım.. Fotoğraf ve acı.. Ben çekmeyi severim, sen çektirmeyi
Eski fotoğraflarımıza bakarken, içimi acıtan ortak bi noktamızı yakaladım.. Fotoğraf ve acı.. Ben çekmeyi severim, sen çektirmeyi
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #213 Benim yüreğimin kapısında Dam' sız girilmez mi yazıyor Allah aşkına ? Aklınızda biriyle giriyorsunuz hep içeri..!
Benim yüreğimin kapısında Dam' sız girilmez mi yazıyor Allah aşkına ? Aklınızda biriyle giriyorsunuz hep içeri..!
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #214 hep derler ya; "ben arkandayım,sırtın yere qelmez" diye...Ben almayayım...Yüzüm yere qeleceqine ,sırtım yere qelsin...
hep derler ya; "ben arkandayım,sırtın yere qelmez" diye...Ben almayayım...Yüzüm yere qeleceqine ,sırtım yere qelsin...
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #215 Eger 'Unutmak' 7 Harfi Yanyana Getirmek Kadar Kolay OlsaydI,Bizde 5 Harfi Yanyana Getirlp 'Mutlu' 0lurduk...
Eger 'Unutmak' 7 Harfi Yanyana Getirmek Kadar Kolay OlsaydI,Bizde 5 Harfi Yanyana Getirlp 'Mutlu' 0lurduk...
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #216 sindire sindire seviyorum seni, kokunu burnuma ezberletir gibi.. Adımlarını sayıyorum gelişinin. Sözlerini not ediyorum kalbime ağır ağır.. Yavaşça sev beni ey sevgili ! Unutma ki "acele aşka, ayrılık karışır".
sindire sindire seviyorum seni, kokunu burnuma ezberletir gibi.. Adımlarını sayıyorum gelişinin. Sözlerini not ediyorum kalbime ağır ağır.. Yavaşça sev beni ey sevgili ! Unutma ki "acele aşka, ayrılık karışır".
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #217 Ne garip değil mi..? İnsanın hayatı soruyla başlar ve soruyla biter: 'Adını ne koydunuz ? Merhumu nasıl bilirdiniz..?
Ne garip değil mi..? İnsanın hayatı soruyla başlar ve soruyla biter: 'Adını ne koydunuz ? Merhumu nasıl bilirdiniz..?
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #218 Sevgi sözcükleri söyledi sustum. Aşkıni ilan etti sustum. Aaa fazla naz aşık usandırır dedı. Usanan aşktan hayır gelmez dedim SUSTU !
Sevgi sözcükleri söyledi sustum. Aşkıni ilan etti sustum. Aaa fazla naz aşık usandırır dedı. Usanan aşktan hayır gelmez dedim SUSTU !
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #219 KαrαkαLem Yαpmαyı Neden bu kαdαr Cok Seviyorsun Diyorsun yα Dost ! Cünkü ; Kimin ne Renk oLduğunu hαLα Çözemiyorum !
KαrαkαLem Yαpmαyı Neden bu kαdαr Cok Seviyorsun Diyorsun yα Dost ! Cünkü ; Kimin ne Renk oLduğunu hαLα Çözemiyorum !
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #220 Telefonlαrımı niye cevaplαmαdığını düşündümde. Sαnα dα hαk verdim. Alo'yα cevαpolαrαk efendim diyecek efendi'lik yoktu sende
Telefonlαrımı niye cevaplαmαdığını düşündümde. Sαnα dα hαk verdim. Alo'yα cevαpolαrαk efendim diyecek efendi'lik yoktu sende