elfce Daimi Üye Üye 1 Ocak 2011 #201 birini sev ve onu kazanmak için çabala.Sabret ve sevgini göster.Kabul ederse zafer onundur,etmezse suç senindir.Çünkü haketmeyeni seçmişsindir
birini sev ve onu kazanmak için çabala.Sabret ve sevgini göster.Kabul ederse zafer onundur,etmezse suç senindir.Çünkü haketmeyeni seçmişsindir
elfce Daimi Üye Üye 1 Ocak 2011 #202 DüqünLerde yanına qeLip seni dürterek "sıra sana qeLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap x) 😀
DüqünLerde yanına qeLip seni dürterek "sıra sana qeLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap x) 😀
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #203 Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık; Doğru insanı bulduğumuzda, onların değerini anlayamazdı
Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık; Doğru insanı bulduğumuzda, onların değerini anlayamazdı
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #206 Sen Elime batan Bir 'KIYMIK' değildin sadece? Yüreğimin tam Ortasına gelip Oturan ACININ tarifiydin !
Sen Elime batan Bir 'KIYMIK' değildin sadece? Yüreğimin tam Ortasına gelip Oturan ACININ tarifiydin !
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #207 - Bana ilk "Selam!" dediğin günü hatırlıyor musun?İşte o gün okundu benim Sela'm!
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #209 Birer birer.. seve seve çıktığım αşk bαsαmαklαrını.. Onαr Onαr.. söve söve iniyorum şimdi !
elfce Daimi Üye Üye 3 Ocak 2011 #210 Hayat Oyununda Sona Gelmiş Bir Oyuncuydum, Taaki, Bana Bir Gülüşünle yeniden Rol verene Kadar Sevgilim.
Hayat Oyununda Sona Gelmiş Bir Oyuncuydum, Taaki, Bana Bir Gülüşünle yeniden Rol verene Kadar Sevgilim.