ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 2 Ocak 2012 #41 Ohh maşallah bu sefer daha yüksek katılım oldu. Ben resim yollayamadım hala. Asi akşam kaçta başlatıcan yarışmayı.
Ohh maşallah bu sefer daha yüksek katılım oldu. Ben resim yollayamadım hala. Asi akşam kaçta başlatıcan yarışmayı.
ASİMELEK Daimi Üye Üye 2 Ocak 2012 #43 ŞIPIDIK' Alıntı: Ohh maşallah bu sefer daha yüksek katılım oldu. Ben resim yollayamadım hala. Asi akşam kaçta başlatıcan yarışmayı. Genişletmek için tıkla ... 6.30 da işiten çıkıyorum Allah izin verirse eve geçer geçmez başlatacağım yarışmayı 🙂 bu arada resmin geldi 😉 Kafa' Alıntı: asiii melekkkk ben sana mail attım geldimiiiii 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet hayatım mailini aldım teşekkür ederim
ŞIPIDIK' Alıntı: Ohh maşallah bu sefer daha yüksek katılım oldu. Ben resim yollayamadım hala. Asi akşam kaçta başlatıcan yarışmayı. Genişletmek için tıkla ... 6.30 da işiten çıkıyorum Allah izin verirse eve geçer geçmez başlatacağım yarışmayı 🙂 bu arada resmin geldi 😉 Kafa' Alıntı: asiii melekkkk ben sana mail attım geldimiiiii 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet hayatım mailini aldım teşekkür ederim
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 2 Ocak 2012 #44 ASİMELEK' Alıntı: 6.30 da işiten çıkıyorum Allah izin verirse eve geçer geçmez başlatacağım yarışmayı 🙂 bu arada resmin geldi 😉 evet hayatım mailini aldım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Asi ben resim yollamadım o kelebeğin resmidir. karışıklık olmasın 😀
ASİMELEK' Alıntı: 6.30 da işiten çıkıyorum Allah izin verirse eve geçer geçmez başlatacağım yarışmayı 🙂 bu arada resmin geldi 😉 evet hayatım mailini aldım teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Asi ben resim yollamadım o kelebeğin resmidir. karışıklık olmasın 😀
tesadüf Yeni Üye Üye 2 Ocak 2012 #45 ŞIPIDIK' Alıntı: Asi ben resim yollamadım o kelebeğin resmidir. karışıklık olmasın 😀 Genişletmek için tıkla ... katılmadan gene birinci oluyormuşsun
ŞIPIDIK' Alıntı: Asi ben resim yollamadım o kelebeğin resmidir. karışıklık olmasın 😀 Genişletmek için tıkla ... katılmadan gene birinci oluyormuşsun
aşkkelebeği Hamiş Melek 2 Ocak 2012 #48 asi sana resm gonderen benım ayollll yanına ısmımı yazdım maıl adresmden gonderdım
niers Yeni Üye Üye 2 Ocak 2012 #50 Ay süpermiş yaa yine çok eğlenceli olacak merakla bekliyoruzz🙂🙂 Şıpıdık şekerim varlığın yetiyor