ASİMELEK Daimi Üye Üye 28 Aralık 2011 #11 ŞIPIDIK' Alıntı: ben hangi objeyle katılsam. katılsammı katılmasammı diye düşünüyorum hala Genişletmek için tıkla ... şıpıdıkcım katıl katıl hadi bekliyorum akşama çek ve gönder resmi
ŞIPIDIK' Alıntı: ben hangi objeyle katılsam. katılsammı katılmasammı diye düşünüyorum hala Genişletmek için tıkla ... şıpıdıkcım katıl katıl hadi bekliyorum akşama çek ve gönder resmi
M Misafir Forum Okuru 28 Aralık 2011 #12 En güzel oje yarışması sonuçlandı mı kim kazandı ordan? Bu yarışmada çok güzelmiş, vakit bulabilirsem bende katılırım belki 😀 Asi katılım olmazsa haber et 🙂
En güzel oje yarışması sonuçlandı mı kim kazandı ordan? Bu yarışmada çok güzelmiş, vakit bulabilirsem bende katılırım belki 😀 Asi katılım olmazsa haber et 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 28 Aralık 2011 #13 RüYaM' Alıntı: En güzel oje yarışması sonuçlandı mı kim kazandı ordan? Bu yarışmada çok güzelmiş, vakit bulabilirsem bende katılırım belki 😀 Asi katılım olmazsa haber et 🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet sonuçlandı adminim ŞIPDIK arkadaşımız kazandı bunda katılım fazla olacak gibi şimdiden 3 resim oldu sizi de bekleriz
RüYaM' Alıntı: En güzel oje yarışması sonuçlandı mı kim kazandı ordan? Bu yarışmada çok güzelmiş, vakit bulabilirsem bende katılırım belki 😀 Asi katılım olmazsa haber et 🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet sonuçlandı adminim ŞIPDIK arkadaşımız kazandı bunda katılım fazla olacak gibi şimdiden 3 resim oldu sizi de bekleriz
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 28 Aralık 2011 #14 Rüyam admin ben kazandım Asiciğim eve gidicem herşeyi bi gözden geçiricem en beğendiğim şeyi veya yeri resimlicem inşallah. Yarın veya gece yollarım çekersem.
Rüyam admin ben kazandım Asiciğim eve gidicem herşeyi bi gözden geçiricem en beğendiğim şeyi veya yeri resimlicem inşallah. Yarın veya gece yollarım çekersem.
tesadüf Yeni Üye Üye 29 Aralık 2011 #16 asi bende çekip yollayacağım sana sakın ben yollamadan başlatma küserim mektubumu keserim
ASİMELEK Daimi Üye Üye 29 Aralık 2011 #17 tesaduf' Alıntı: asi bende çekip yollayacağım sana sakın ben yollamadan başlatma küserim mektubumu keserim Genişletmek için tıkla ... tamam canım bekliyorummm seni
tesaduf' Alıntı: asi bende çekip yollayacağım sana sakın ben yollamadan başlatma küserim mektubumu keserim Genişletmek için tıkla ... tamam canım bekliyorummm seni
Kafa Hamiş Melek 30 Aralık 2011 #18 bende çekip yolluycam ama daha çekemedim..haftaya kadar başvuru son olmasın bari
ASİMELEK Daimi Üye Üye 30 Aralık 2011 #20 önümüzde ki hafta salı gününe kadar müsade kızlar salıgününden önce açmam lazım çünkü kaynanam geliyo onlar buradayken nete giremem ona göre çabuk gönderiverin resimlerinizi
önümüzde ki hafta salı gününe kadar müsade kızlar salıgününden önce açmam lazım çünkü kaynanam geliyo onlar buradayken nete giremem ona göre çabuk gönderiverin resimlerinizi