Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende ayıramadım yaaa, hepside çok güzeller, zaten çiçek olupta çirkin olanını gördünüz mü 🙂
Ama yinede bu bir yarışma bir tanesini oyladım hayırlısı olsun 🙂
Hepsi birbirinden güzeldi ama içlerinde bir çiçeği oldu bitti severim. Hatta size o çiçeğin şarkısınıda armağan ediyorum
Akşam oldu penceremde
Yorgun rüzgar esiyor geçiyor renkler suskun
Bir mahsun mor menekşe
Ağlıyor mu ne
Gölgelerin kollarında
Hatıralar halka halka
Ben ona tutsak
Nerde nerde ben son çizgilerde
Nerde nerde çarem nerde
Çiçeklerin çirkini olmaz ama dediğim gibi küçüklüğümden beri en sevdiğim çiçekte yarışıyordu, ondan ötürü ona verdim İyi olan kazansın da diyemiyorum, çiçeklerin kötüsüde olmaz O zaman şanslı olan kazansın
hepside çok güzel melekler ben hepinizi şimdiden tebrik ederim çünkü çiçek bakımı bence zor ve siz gördüm ki çok güzel yetiştirmişsiniz hepsine oy verme şansım olsaydı keşke🙁
Benim bir çiçöek köşem var evimde yemşeil ve çiçekleri ile rengarenk fakat pc deki sorundan dolayı resim atamıyor atsamda siteye yükleyemiyorum. Katılamadım o yüzden. Neyse beğendiğim çiçek götürür bu yarışmayı diyorum ve çekiliyorum.