^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 17 Haziran 2011 #11 LALEZAR' Alıntı: Neşecim tebrikler, ezdin geçtin bizi Türkiye halkoylaması gibi oldu Neyse bende ikinci olmuşum, gençler nerdesiniz ablalar 1. 2. oluyor 😀 Genişletmek için tıkla ... Hani tombis ayaklardan tanirsin beni demistin🙁 ben ayak gormedim ama bak yinede oyum hedefi sasmamis
LALEZAR' Alıntı: Neşecim tebrikler, ezdin geçtin bizi Türkiye halkoylaması gibi oldu Neyse bende ikinci olmuşum, gençler nerdesiniz ablalar 1. 2. oluyor 😀 Genişletmek için tıkla ... Hani tombis ayaklardan tanirsin beni demistin🙁 ben ayak gormedim ama bak yinede oyum hedefi sasmamis
LALEZAR Daimi Üye Üye 17 Haziran 2011 #12 LaLe_' Alıntı: Hani tombis ayaklardan tanirsin beni demistin🙁 ben ayak gormedim ama bak yinede oyum hedefi sasmamis Genişletmek için tıkla ... Pasicim o resmi koymamış, ayaklarım ekranı kaplar diye korktu herhalde Tşk ederim bu arada oylarınız için efemmmmm 😀
LaLe_' Alıntı: Hani tombis ayaklardan tanirsin beni demistin🙁 ben ayak gormedim ama bak yinede oyum hedefi sasmamis Genişletmek için tıkla ... Pasicim o resmi koymamış, ayaklarım ekranı kaplar diye korktu herhalde Tşk ederim bu arada oylarınız için efemmmmm 😀
nese355 Aktif Üye Üye 4 Temmuz 2011 #15 Kızlar çok teşekkürlerr yani zevkliyimdirrr giyinmeyi gezmeyiii dans etmeyiii çok severimmm eee napiiiim içim genç yaaaaa aha🙂
Kızlar çok teşekkürlerr yani zevkliyimdirrr giyinmeyi gezmeyiii dans etmeyiii çok severimmm eee napiiiim içim genç yaaaaa aha🙂
nese355 Aktif Üye Üye 5 Temmuz 2011 #16 Hee bu arada benim ayaklarım tombiş değil Lalem karıştırdın sanırım....🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2011 #17 nese355' Alıntı: Hee bu arada benim ayaklarım tombiş değil Lalem karıştırdın sanırım....🙂 Genişletmek için tıkla ... Senin için demedim neşecim zaten, bak tekrar oku istersen, AYAKLARIM dedim, yani benim ayaklarımdan bahsediyorum 😀
nese355' Alıntı: Hee bu arada benim ayaklarım tombiş değil Lalem karıştırdın sanırım....🙂 Genişletmek için tıkla ... Senin için demedim neşecim zaten, bak tekrar oku istersen, AYAKLARIM dedim, yani benim ayaklarımdan bahsediyorum 😀
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 5 Temmuz 2011 #19 nese355' Alıntı: Hee bu arada benim ayaklarım tombiş değil Lalem karıştırdın sanırım....🙂 Genişletmek için tıkla ... Lalezara cvp yazmistim ben onu canim... o demisti tombik ayak benim diye😀
nese355' Alıntı: Hee bu arada benim ayaklarım tombiş değil Lalem karıştırdın sanırım....🙂 Genişletmek için tıkla ... Lalezara cvp yazmistim ben onu canim... o demisti tombik ayak benim diye😀
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 5 Temmuz 2011 #20 adamın biri bana zorla oy verdirdi ama yine alamamış birinciği ha acaba ismini cismini açıklasammı cemoşuma asparagas olur ha
adamın biri bana zorla oy verdirdi ama yine alamamış birinciği ha acaba ismini cismini açıklasammı cemoşuma asparagas olur ha