PaSikA Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2011 #1 En Güzel Abiye Ayakkabı Yarışması Arkadaşlar yepisyeni bir yarışma ile karşınızdayız...Yeni yarışmamızda abiye ayakkabılarınızı yarıştırıcaksınız... Ayakkabınızın resmini çekip bana pm yolu ile atıcaksınız ve anket yolu ile birinciyi belirliycez... Yarışmamıza yöneticilerde dahil olmak üzere bütün üyelerimiz katılabilir. Yarışmamızın birincisine +5000 rep Yarışmamızın ikincisine +3000 rep Yarışmamızın üçüncüsüne +1000 rep Yarışmanın başlama tarihi:13.05.2011 Yarışmanın bitiş tarihi:03.06.2011
Arkadaşlar yepisyeni bir yarışma ile karşınızdayız...Yeni yarışmamızda abiye ayakkabılarınızı yarıştırıcaksınız... Ayakkabınızın resmini çekip bana pm yolu ile atıcaksınız ve anket yolu ile birinciyi belirliycez... Yarışmamıza yöneticilerde dahil olmak üzere bütün üyelerimiz katılabilir. Yarışmamızın birincisine +5000 rep Yarışmamızın ikincisine +3000 rep Yarışmamızın üçüncüsüne +1000 rep Yarışmanın başlama tarihi:13.05.2011 Yarışmanın bitiş tarihi:03.06.2011
CeMoŞ Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #2 aşk olsun mahsızmı yapıyosunuz yaaa ayakkkabı diyeee ben oynamıyorum yaa hayırlı olsun yeni yarışmanızz
aşk olsun mahsızmı yapıyosunuz yaaa ayakkkabı diyeee ben oynamıyorum yaa hayırlı olsun yeni yarışmanızz
^hilal^ Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2011 #3 hemen yolluyorum apkımıı( kardeşim küçükken ayakkabıya apkı derdi de.. )
PaSikA Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2011 #4 CeMoŞ' Alıntı: aşk olsun mahsızmı yapıyosunuz yaaa ayakkkabı diyeee ben oynamıyorum yaa hayırlı olsun yeni yarışmanızz Genişletmek için tıkla ... Sana özel başka yarışma açayım ben Cemoşum söyle sen ne yarışması istiyorsun hilalgökhan' Alıntı: hemen yolluyorum apkımıı( kardeşim küçükken ayakkabıya apkı derdi de.. ) Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum hilalcığım apkının resmini 🙂
CeMoŞ' Alıntı: aşk olsun mahsızmı yapıyosunuz yaaa ayakkkabı diyeee ben oynamıyorum yaa hayırlı olsun yeni yarışmanızz Genişletmek için tıkla ... Sana özel başka yarışma açayım ben Cemoşum söyle sen ne yarışması istiyorsun hilalgökhan' Alıntı: hemen yolluyorum apkımıı( kardeşim küçükken ayakkabıya apkı derdi de.. ) Genişletmek için tıkla ... Bekliyorum hilalcığım apkının resmini 🙂
CeMoŞ Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2011 #5 PaSikA' Alıntı: Sana özel başka yarışma açayım ben Cemoşum söyle sen ne yarışması istiyorsun Bekliyorum hilalcığım apkının resmini 🙂 Genişletmek için tıkla ... sağoll pasimmm çok iyisinn elbet bana görede bi yarışma olurr marçladım seni pasimm
PaSikA' Alıntı: Sana özel başka yarışma açayım ben Cemoşum söyle sen ne yarışması istiyorsun Bekliyorum hilalcığım apkının resmini 🙂 Genişletmek için tıkla ... sağoll pasimmm çok iyisinn elbet bana görede bi yarışma olurr marçladım seni pasimm
T TİTAN Forum Okuru 13 Mayıs 2011 #6 Haydaaa..Şimdi herkes yollar platform topuk ayakkabılarını..Ben sevmem ki hiç o ayakkabılar,bendekiler klasik..Zaten ben pek topuklu da sevmem 😕 Hiç şansımız yok yani değil mi? :seker:
Haydaaa..Şimdi herkes yollar platform topuk ayakkabılarını..Ben sevmem ki hiç o ayakkabılar,bendekiler klasik..Zaten ben pek topuklu da sevmem 😕 Hiç şansımız yok yani değil mi? :seker:
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 13 Mayıs 2011 #8 Ana ben nie burayı görmemişim 🙂 Pasim 🙂 muckkkk Ahanda ben ha bununla katılşsam olmuyomu 😀 Pek beğendimde🙂 bende eve gidince o süslü ayakkaplarımı resmini çekeyim bari 🙂
Ana ben nie burayı görmemişim 🙂 Pasim 🙂 muckkkk Ahanda ben ha bununla katılşsam olmuyomu 😀 Pek beğendimde🙂 bende eve gidince o süslü ayakkaplarımı resmini çekeyim bari 🙂
P pembegözlük Forum Okuru 14 Mayıs 2011 #10 bende katılmak istiyorum çok şık ve güzel bir ayakkabım var ama yeni üyeyim resmi nasıl size ulaştırcam?
bende katılmak istiyorum çok şık ve güzel bir ayakkabım var ama yeni üyeyim resmi nasıl size ulaştırcam?