bLack_anqeL Yeni Üye Üye 18 Mart 2009 #11 Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? Rimel .........
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 18 Mart 2009 #12 Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? hafta içi çoğunlukla hiç makyaj kullanmam. Hafta sonları tam takım boyanıyorum ama en çok rimel-kalem kullanırım sür çık şipşak
Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? hafta içi çoğunlukla hiç makyaj kullanmam. Hafta sonları tam takım boyanıyorum ama en çok rimel-kalem kullanırım sür çık şipşak
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 27 Nisan 2009 #13 Cevap: En çok kullandığınız makyaj malzemesi nedir? En çok rimel kullanıyorum 🙂
l.a.r.a Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2009 #15 :eco:Bende en cok rimel kullaniyorum... hic makyaj yapmasam bile, sadece rimel ayri bir derinlik katiyor gözlere
:eco:Bende en cok rimel kullaniyorum... hic makyaj yapmasam bile, sadece rimel ayri bir derinlik katiyor gözlere
S su.ay Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #18 rimel ve kalem kullanırım yeter .dışarıya çıkamam kullanmazsam.
aSqimSin Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2009 #19 Sırasıyla kalem, rimel,ruj 😀 kırmızı ruj favorimdir ayrıca güzel dudaklarıma çok da yakışır bu kadar kendini beğenmişlik yeter 😀
Sırasıyla kalem, rimel,ruj 😀 kırmızı ruj favorimdir ayrıca güzel dudaklarıma çok da yakışır bu kadar kendini beğenmişlik yeter 😀