K Kayıtsız Üye Forum Okuru 23 Kasım 2011 #31 emırıımmmmmmmmmmm çagatayııım sen daha ıyılere layıksın mesele bana gelll bos wer onları🙂
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 26 Aralık 2011 #32 insan bence sevdiğiyle olmalı insanları dış görünüşüyle kıyaslamayın
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 13 Ocak 2012 #33 yazık olmuş tatlım sana o kıza değer mi bnce kendine yakışan birini bul
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 18 Şubat 2012 #36 emirim emir sana yazık olmuş aşkım sana bayılıom bnm ol bana gel aşkım ♥♥♥
H hafize ve tuğba Forum Okuru 24 Şubat 2012 #37 seni çok beğeniyoruz ve çokta seviyoruz. ferihala filimde çok yakışıyorsunuz.
H hafize ve tuğba Forum Okuru 24 Şubat 2012 #38 seni çok seviyoruz ve ferihalada çok yakıştırıyoruz. sen varyaaaaaaaaaaaaaaa çooooooooooooooook yakışıklısın.
seni çok seviyoruz ve ferihalada çok yakıştırıyoruz. sen varyaaaaaaaaaaaaaaa çooooooooooooooook yakışıklısın.
H hafize ve tuğba Forum Okuru 24 Şubat 2012 #39 emir seni çok seviyoruz ve ferihalada çok yakıştırıyoruz. sen varyaaaaaaaaaaaaaaa çooooooooooooooook yakışıklısın.
emir seni çok seviyoruz ve ferihalada çok yakıştırıyoruz. sen varyaaaaaaaaaaaaaaa çooooooooooooooook yakışıklısın.
B bahar çekiç Forum Okuru 29 Mart 2012 #40 emir gerçekten hiç yakışmıyorsunuz bence sen benim olmalısı canııııııııııııımmm