*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Haziran 2008 #1 EceLİN den duygusal resimli sözler duygusal resimli yazılar duygusal resimli sözler sözler duygulu
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Haziran 2008 #2 Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler umarım beğenmişinizdir 🙂
RoCCo Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #3 Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler Son düzenleme: 4 Haziran 2008
RoCCo Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #4 Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler hepsi birbirinden derin etkileyici alıp götürüyo çok güssel bi paylaşım emeğine sağlık maviş adminim🙂
Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler hepsi birbirinden derin etkileyici alıp götürüyo çok güssel bi paylaşım emeğine sağlık maviş adminim🙂
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #5 Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler wwwwıııışşş cok guzellll..emegıne saglık hayatım
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 4 Haziran 2008 #6 Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler işte admin farkı bu olsa gerekkk..emeğine ellerine gözlerine sağlık canımm benim..hepside mükemmel olmuşş..çok teşekkürlerrr
Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler işte admin farkı bu olsa gerekkk..emeğine ellerine gözlerine sağlık canımm benim..hepside mükemmel olmuşş..çok teşekkürlerrr
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #7 Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler çok güzeller canım emeğine sağlık
İzmirella Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #8 Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler süpersinn adminimm .. emeğine ellerine yureğine saglıkkk bitenneesin sen bidene 🙂
Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler süpersinn adminimm .. emeğine ellerine yureğine saglıkkk bitenneesin sen bidene 🙂
meleklerin sultanı Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #9 Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler Resimlerde çok güzel yazılarda ellerine sağlık...
sementha Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #10 Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler Askti o! Degistiren tum gecelerimi Askti o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidisime dur diyen Bir bicakin keskin yuzunde kan lekesiydim Askti yine beni yikayan, aritan su Boyle ak pak olacagimi bilir miydim? Icimde acmasaydi o sevmek duygusu Ben bir tutsagim simdi sevgiye, gonullu Cozmeyin ellerimi, zincirlerim kalsin Gorsun prangalarim o dogacak gunu Ve bu dunyaya ask dolu siirlerim kalsin Seninle her yerde guzel, her zaman yeni Istemem, sensiz hatirlamasinlar beni. Ümit Yaşar Oğuzcan
Cevap: EceLİN den duygusal resimli sözler Askti o! Degistiren tum gecelerimi Askti o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidisime dur diyen Bir bicakin keskin yuzunde kan lekesiydim Askti yine beni yikayan, aritan su Boyle ak pak olacagimi bilir miydim? Icimde acmasaydi o sevmek duygusu Ben bir tutsagim simdi sevgiye, gonullu Cozmeyin ellerimi, zincirlerim kalsin Gorsun prangalarim o dogacak gunu Ve bu dunyaya ask dolu siirlerim kalsin Seninle her yerde guzel, her zaman yeni Istemem, sensiz hatirlamasinlar beni. Ümit Yaşar Oğuzcan