MEÇHUL Daimi Üye Üye 29 Kasım 2008 #11 Cevap: Duygusal AŞk Şİİrlerİ Ve Resİmler emeğine sağlıkk yürğeine sağlıkkk hepsii süperrrr
A angl_82 Forum Okuru 11 Aralık 2008 #12 Cevap: Duygusal AŞk Şİİrlerİ Ve Resİmler çok hoş gerçekten 🙂
gfbmerve Yeni Üye Üye 10 Ocak 2009 #13 Cevap: Duygusal AŞk Şİİrlerİ Ve Resİmler çok süper ya çok şahane bir tane yükledim bilgisayarıma
T tutsak_melek Yeni Üye Üye 23 Şubat 2009 #14 Cevap: Duygusal AŞk Şİİrlerİ Ve Resİmler çok güzel gerçekten emeğinize yüreğinize sağık
magical Yeni Üye Üye 8 Haziran 2009 #15 Cevap: Duygusal AŞk Şİİrlerİ Ve Resİmler hERŞEYİN bİR bEDELİ vAR vE bENDE bU bEDELİ öDÜYORUM.... hEPSİ ÇOK GÜZELMİŞ eMEĞİNE sAĞLIK...
Cevap: Duygusal AŞk Şİİrlerİ Ve Resİmler hERŞEYİN bİR bEDELİ vAR vE bENDE bU bEDELİ öDÜYORUM.... hEPSİ ÇOK GÜZELMİŞ eMEĞİNE sAĞLIK...
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 9 Eylül 2009 #16 sözcüklerin gücünü bitrdiyi yerde duyguları anlatacak çok güzel resımler paylaşdığın için teşekkürler
sözcüklerin gücünü bitrdiyi yerde duyguları anlatacak çok güzel resımler paylaşdığın için teşekkürler
black rose Yeni Üye Üye 18 Kasım 2009 #17 harika bunların hepsi paylaştığın için teşekkürler.. çok güzel resimler ve şiirler.. ben aşığım ya hemde deliler gibi🙂
harika bunların hepsi paylaştığın için teşekkürler.. çok güzel resimler ve şiirler.. ben aşığım ya hemde deliler gibi🙂
seeda Yeni Üye Üye 14 Ocak 2010 #18 emeğinize sağlık...hepsi çok güzel ve anlamlılar ama en çok zamanı yok boyutu yok diyorya ona bayıldım..
emeğinize sağlık...hepsi çok güzel ve anlamlılar ama en çok zamanı yok boyutu yok diyorya ona bayıldım..