Lamazi Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #1 Dünyanın Kalpleri Dünyaya kuş bakışı baktıkça ilginç şekilleri bir bir ortaya çıkıyor. Bu kez kalpleri keşfedildi. Google Earth, herkesin dünyaya kuş bakışı bakmasını sağladı. Şimdi birbirinden ilginç oluşumlar daha iyi görünüyor. İspanya'nın Cantabria bölgesinde kalp şeklinde orman. Fiji'de, Tavarua Adası. Adriyatik Denizi'nde Hırvatistan'a bağlı Galesnjak Adası "Sevgililer Günü Adası" olarak da bilinir. Patagonya'da Gutierrez Gölü. Avustralya'da Kalp Mercanı. Hindistan'da Chembra Gölü. Ohio'da "Kalp Gölü". Yeni Kaldeonya'da "Kalp Vadisi". Tayvan'da Guandu Doğal Parkı.
Dünyaya kuş bakışı baktıkça ilginç şekilleri bir bir ortaya çıkıyor. Bu kez kalpleri keşfedildi. Google Earth, herkesin dünyaya kuş bakışı bakmasını sağladı. Şimdi birbirinden ilginç oluşumlar daha iyi görünüyor. İspanya'nın Cantabria bölgesinde kalp şeklinde orman. Fiji'de, Tavarua Adası. Adriyatik Denizi'nde Hırvatistan'a bağlı Galesnjak Adası "Sevgililer Günü Adası" olarak da bilinir. Patagonya'da Gutierrez Gölü. Avustralya'da Kalp Mercanı. Hindistan'da Chembra Gölü. Ohio'da "Kalp Gölü". Yeni Kaldeonya'da "Kalp Vadisi". Tayvan'da Guandu Doğal Parkı.
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 24 Nisan 2009 #2 Cevap: Dünyanın Kalpleri Ay bunların her biri birbirinden ilginç kalplerrrr... emeğinize sağlık bayıldım her birinede.. her biride doğa harikasıı... Allahım sen nelere kadirsin..
Cevap: Dünyanın Kalpleri Ay bunların her biri birbirinden ilginç kalplerrrr... emeğinize sağlık bayıldım her birinede.. her biride doğa harikasıı... Allahım sen nelere kadirsin..
DeRiN_NiSa Yeni Üye Üye 1 Ocak 2011 #8 hepsi çok güsel o aşk adısında olmak isterdim 🙂 ama sevgilimle 😛 emeğine sağlıkkk
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Ocak 2011 #10 İnsanı büyüleyen harika görüntüler gerçekten doğa harikaları...