canım benim önce sen bi sakin ol. evlenmek yuva kurmak nasıl babanın hakkıysa anneninde hakkı. çünkü onunda mutlu olmaya hakkı var. bu senin için zor tabikii seni anlayabiliyorum. anneni bir başkasıyal kabullenmek çok zor. ama annen içinde düşünmelisin. kadın belki ne zorluklar yaşadı ne acılar çekti bunu sende bilirsin. onunda kalbinde yeniden aşk tohumlarının serpilmesi hakkı değilmi sence. annen den sakın nefret etme. ona kızabilirsin kırılabilirsin aama ondan nefret ediyorum demek çok yanlış bence.en başta ne olursa olsun o senin annen. seni 9 ay karnında taşıyan doğurup büyüten sana sevgisini veren biricik annen. annen kötü bişey yapmıyor ki sevmiş. bunada bir evlat olarak senin saygı göstermen gerek. hem düşünsene sen evlenip gideceksin allah korusun deden vefaat edecek annen yapayanlız kalacak. onuda düşünmelisin bunlar benim düşüncelerim tabikii.
tşk ederim hepnize ama annem gizliyor ki benden.üstelik zaten rüyamın da oldğu gibi bni çok zor şartlarda büyüttü ve evlenmeyi de hiç düşünmedi.ona da yapıldı ailee tarafından baskılar evlen diye.birde şu durum var.annem beni bilir ben meslek sahibi olmadan da kmseyle evlenmez bundan eminim.konuşması beni deli ediyor ya.bende annmle babam ayrılmasından dolayı hiç sıcak bakmak ilişkilere nefret ederim.evli çftlerin yanında bile kalmaya tahammülüm yok ya.yüzünü bile görmek istemiyorum🙁(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?