Doktora gittim beta hcg testi 1.20 çıktı hamilelik var mı kızlar

mavi314

Yeni Üye
Üye
Doktora gittim beta hcg testi 1.20 çıktı hamilelik var mı kızlar

Beta bhcg hcg testi 1.20 çıktı hamilelik var mı

Kızlar merhaba. Bu ay regl bittikten sonra yumurtlama günlerimin sonuna kadar gün aşırı korunmadan birliktelik yaşadık. Sonra başka bir sebepten doktora gittik doktor betahcg bakmak istedi ama adetime daha 9 gün vardı. Çok erken olduğunu söyledim ama yine de bakmak istedi kan verdim Betahcg 1.20 çıktı. Daha önce de hep 0.20 çıkardı benim beta değerim.

Doktor gebelik yok dedi ama çok erken olduğu için ben şüpheye düştüm. Reglime 5 gün var, test yapıp negatif görmek de istemiyorum gecikmeyi bekliyorum. Bir de bu ay sadece sağ kasığımda çok hafif sancılar oldu. Göğüslerimdeki hassasiyet normal regl dönemindeki gibi. Hafif bi koku hassasiyetim var özellikle soğan kokusuna . Sizce gebelik var mıdır ?

Selamlar hayatım öncelikle geçmiş olsun. Biraz erken yapılmış ama görünen o ki beta hcg 1.20 ye göre kesinlikle hamilelik yok bu sonuca göre hamile değilsin. Kesin olarak yükselir mi bilemiyorum ama o da zor görünüyor. Aşağıdaki konu tüm kafandaki bhcg ile ilgili soruları yanıtlayacaktır diye düşünüyorum. Yine de sorun olur ise yaz gülüm.

Bu alana bir cevap yazın...
Geri