A aysen* Aktif Üye Üye 7 Eylül 2013 #61 NİLDA' Alıntı: guloooo şimdi söylesen bizi meraklandırmasan bak ben uyku uyuyamam zaten görümce oldum Genişletmek için tıkla ... nol
NİLDA' Alıntı: guloooo şimdi söylesen bizi meraklandırmasan bak ben uyku uyuyamam zaten görümce oldum Genişletmek için tıkla ... nol
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 7 Eylül 2013 #63 gülooo' Alıntı: Hala regl olmadım 😕 Genişletmek için tıkla ... güloo neyi bekliyorsun ki s en git bi kan tahlili yaptırsana çok i zma almaz hemde kesn sonucu öğrenmiş olursun
gülooo' Alıntı: Hala regl olmadım 😕 Genişletmek için tıkla ... güloo neyi bekliyorsun ki s en git bi kan tahlili yaptırsana çok i zma almaz hemde kesn sonucu öğrenmiş olursun
G gülooo Üye Üye 7 Eylül 2013 #64 Zamanyok ccanım calışıyorumki pazartesiye kadar olmazsam gidicem vucudumda bi dengesizlik var tarif edemiyorum
Zamanyok ccanım calışıyorumki pazartesiye kadar olmazsam gidicem vucudumda bi dengesizlik var tarif edemiyorum
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 7 Eylül 2013 #65 gülooo' Alıntı: Zamanyok ccanım calışıyorumki pazartesiye kadar olmazsam gidicem vucudumda bi dengesizlik var tarif edemiyorum Genişletmek için tıkla ... özel bi labarotuvara g,it 20 dk çıkıyor sonuç zmanın yoksa en azından ne olduğunu öğren beklemek dahada yorara insanı
gülooo' Alıntı: Zamanyok ccanım calışıyorumki pazartesiye kadar olmazsam gidicem vucudumda bi dengesizlik var tarif edemiyorum Genişletmek için tıkla ... özel bi labarotuvara g,it 20 dk çıkıyor sonuç zmanın yoksa en azından ne olduğunu öğren beklemek dahada yorara insanı
G gülooo Üye Üye 8 Eylül 2013 #67 Korkudanmıdır heyecanmıdır daha klozetten kalkar kalkmaz tekrar idrar geliyor zaten varsada bu gidisle düşecek 🙂 ( allh göstermesin)
Korkudanmıdır heyecanmıdır daha klozetten kalkar kalkmaz tekrar idrar geliyor zaten varsada bu gidisle düşecek 🙂 ( allh göstermesin)
G gülooo Üye Üye 8 Eylül 2013 #69 Soyleyemicem nildacım ozurr... bu arada adetim 4 gun gecti test aldım sabredemedim yapayımmı karnim ac degil ama
Soyleyemicem nildacım ozurr... bu arada adetim 4 gun gecti test aldım sabredemedim yapayımmı karnim ac degil ama
A aysen* Aktif Üye Üye 8 Eylül 2013 #70 soz agizdan cikti guloo testten sonra soyleyeceksin kivirmayalim lutfen ,yoksa birimizden biri catliycak gunahimiza girecen
soz agizdan cikti guloo testten sonra soyleyeceksin kivirmayalim lutfen ,yoksa birimizden biri catliycak gunahimiza girecen