HURHUR Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #12 mavi adminim doğumgününüz kutlu mutlu huzurlu bol kahkahalı olsun 🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #13 İYİKİ DOĞUDUN MELEĞİM MUTLU YILLARR SANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
juju Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #15 canım resim yolluyum dedim yapamadım kusura bakma iyki dogdun ve nice güzel yaşlara mutluluklar seninle olsun iyiki burda ve sizinleyim
canım resim yolluyum dedim yapamadım kusura bakma iyki dogdun ve nice güzel yaşlara mutluluklar seninle olsun iyiki burda ve sizinleyim
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #16 nice mutlu yıllara adminim dogum gününüz kutlu olsun tüm dilekleriniz gercek olsun..........
BİTTERİM Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #17 doğum günün kutlu olsun adminim ailenle mutlu, huzurlu nice yıllar geçirirsin inş
Ariza Yeni Üye Üye 10 Aralık 2009 #18 Mawi adminim dogum gününüz kutlu olsun, nice saglikli, huzlurlu ve mutlu yillara.........
M * MuCiZé * Forum Okuru 10 Aralık 2009 #19 doğum gününüz kutlu olsun,nice sağlıklı mutlu yıllara sevdiklerinizle beraber....