mrblar kızlar.malesef bende dış gebelik yaşayanlardanım.aynı şeyleri yaşayıp tekrar hamile kalan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.3,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıldır korunmuyorduk 3 ay kadar dr kontürolündeydim yumurtlama takibi yapıldı 4. ay kolmen kullanmaya başladımve o ay hamile kaldım malesef uzun sürmedi 5 haftalıkken kanama ile hastaneye kaldırldım yaklaşık 1 ay kadar hastanede kaldım çok küçük olduğundan ameliyata gerek kalmadı iğne ile düşürüyorlar en sonki kan değerim 33 dü .ayriyeten kürtajda oldum rahim duvarı kalınlaştığı için temizlemleri gerekiyormuş.2 doz iğneden sonra düşüş başladı helen devam ediyor sanırım özümüzdeki hafta sonlanacakmış.yani bi şekilde başa gelen çekiloyor. beni bundan sonraki süreç düşündürüyor 2. kez aynı şeyleri yaşamak bunu düşünmek bile çok üzücü.2. bebekten önce rahim filmi çektirmem gerekiyormuş.tüplerde bakılacak sanırım eğer tüplerde problem varsa ki inş yoktur hamile kalma olasılığı dahada zorlaşacak sanırım.kızlar kafam çok karışık yardımcı olursanız çok seviniirm.dış gebelik yaşayan arkadaşlar ne kadar zaman sonra ve hangi yollarla hamile kaldığınızı yazarsanız bizlere umut olmuş olursunuz.şimdiden çok tşkler.rabbim isteyen herkezin gönlüne göre versin.