slm meral banada herkez rahim fılmı cekil olur diyolar ama senden sonra korktum.doktorum bu ayda olmazsa klomen verecem diyo inş.gerek kalmaz.çok araştırıyorum hamile kalmak için yumurtlama günlerini takip ediyorum ama yok sen böyle şeylerede özen gösterdinmi?bana önerebilecegin bişeyler varmı?[/QUOT
cnm doktorun rahim filmi isterse çekilirsin , rahim filminin amacı tüplerde tıkanıklık olup olmadığını görebilmek. bu dış gebeliğin sebebide tüpteki tıkanıklık aslında. doktorun sana ne söyledi bilmiyorum ama benim doktorum operasyonu yapmadan önce iğneylede düşürülebileceğini fakat tekrar dış gebelik yaşamak olasılığımın yüksek olduğunu bu yüzdende tüpün alınmasının en iyi çözüm olduğunu söyledi.
klomeni bende kullanmıştım bi ay ama çok etkili olmadığı için doktorum iğneye geçmişti. ve her ay yumurtalarımı kontrol ediyordu ve hangi günlerde ilişkiye girmemiz gerektiğini söylüyordu. belimin altına yastık koyuyordum ve yarım saat kalkmıyordum bide ben hangi taraftaki yumurtanın daha gelişmiş olduğunu bildiğim için özellikle o yana dönüp öle yatıyodum.