T taktir almak istiyorum Forum Okuru 20 Ocak 2014 #32 ben normal suya okuyorum bişey olurmu yağmur suyu değil hemde taktir almak için okuyorum olur Allah izniyle dimi ?
ben normal suya okuyorum bişey olurmu yağmur suyu değil hemde taktir almak için okuyorum olur Allah izniyle dimi ?
Beyzamedine Yeni Üye Üye 21 Ocak 2014 #33 bahadir' Alıntı: Rabbim Allah'ım önce senin rızanı sonra da o kulunun kalbini kazanmayı nasip et bana SULTANIM amin Genişletmek için tıkla ... amin
bahadir' Alıntı: Rabbim Allah'ım önce senin rızanı sonra da o kulunun kalbini kazanmayı nasip et bana SULTANIM amin Genişletmek için tıkla ... amin
S sebahat köse büyük Forum Okuru 2 Nisan 2014 #34 ALLAH celle celalühü dualarınızda ısrarcı olunki ben sizlere isediklerinizi vereyim der sayı meseleside ısrardan kaynaklanır.
ALLAH celle celalühü dualarınızda ısrarcı olunki ben sizlere isediklerinizi vereyim der sayı meseleside ısrardan kaynaklanır.
T tulinargin Forum Okuru 23 Ocak 2016 #37 Bu duaları dilek isteyen kisimi yoksa annesi babasıda okuyabilirsiniz? Başkalarından yardım alabilirmi
Bu duaları dilek isteyen kisimi yoksa annesi babasıda okuyabilirsiniz? Başkalarından yardım alabilirmi
Uzman SühaN Administrator 23 Ocak 2016 #38 Dilek sizin dileğiniz sizin isteğiniz siz kendiniz dua edin..Zorlanıyorsanız yardım alabilirsiniz..
B BadPikaÇuu Forum Okuru 11 Aralık 2017 #39 Abla Bende Sınavlarımdan 100 almak için dua ediyorum İnşallah Alırım Amin Takdir Almak İstiyorum Çok Saolun ! 🙂 <3
Abla Bende Sınavlarımdan 100 almak için dua ediyorum İnşallah Alırım Amin Takdir Almak İstiyorum Çok Saolun ! 🙂 <3
B BadPikaÇuu Yeni Üye Üye 11 Aralık 2017 #40 Çok Saol abla bende öğrenciyim sınavlarımdan 100 almak için okuyorum inşallah nur topu gibi bi çocuğunuz olur 🙂
Çok Saol abla bende öğrenciyim sınavlarımdan 100 almak için okuyorum inşallah nur topu gibi bi çocuğunuz olur 🙂