dertleşmeye ihtiyacım var beni dinlermisiniz?
selamlar kızlar öff çok canım sıkılıyo çok bunalıyorum kimseyle bişey paylaşamıyorum bulunduğum şehirde tanıdığım kimsecikler yok oturup konuşacağım derdimi paylaşacağım kimse yok içime ata ata patlamaya geldim valla kendimi çok değersiz hissediyorum hiç bi işe yaramıyorum gibi.uzun süredir yapmak istediğim şeyler var bi türlü kısmet olmuyo başaramıyorum ev hanımıyım 9 senelik evliyim bi oğlum var Allaha çok şükür sağlıklı ben de eşimde sağlıklıyız maddi durumumuzda fena değil Allah daha kötü duruma düşürmesin.ama sürekli içimde bir huzursuzluk bi mutsuzluk hiç gitmiyo oyalanacak bişeyler bulmak istiyorum burda yabancıyım zaten ailemden uzaktayım bu biiraz benim hatam eşime çok ısrar ettim uzakbiyere gidelim diye buraya tayin istedik oldu .o yüzden dert yandığımda eşim sen istedin geldik şimdide niye geldik diyosun diyo çok haklı .iki sene önce düşük yaptım dikkat etmedim ağır kaldırdım oda benim hatam bi daha da olmuyo çok uğraştık ama hamile kalamıyorum Allahım neden benim işlerim hiç yolunda gitmiyo.erken yaşta evlendim20 yaşımda yaşıtlarım ya üniversite okudular yada bi işe girdiler ozamanlar cahilik işte hiç çalışmayı düşünmüyodum şimdi şimdi aklım başıma geldi sınavlara hazırlanıyorum ama aklım almıyoki kaç sene geçti tabi hafızam da zayıf. şimdiki aklım olsaydı böyle mi olurdu hiç ahh kafam ahh annem çok dedi oku daha yaşın genç buyaşta evlenilirmi diye dinlemedim şimdi dizlerime vuruyorum yapmak istediğim şeyler var sanki her geçen gün biraz daha yaşlanıyorumyaşım geçtikçe umutsuzluğum da artıyo bunları dert ettikçe yüzüm de gülmez oldu eşimle de aramız eskisi gibi değil sanki dünyanın bütün derdi omuzlarıma çökmüş gibi neyse çok uzun oldu ama bira z rahatladım sanki inşalah beni anlarsınız biraz dertleşmeye çok ihtiyacım var şimdiden ilginize teşekkür ederim