Ders Çalışma Metodları Üzerine Münzevice...

RefRacığım, bölümünle ilgili sana bilgi vermem pek mümkün değil. Oldukça yabancıyım İşletmeye. İnternet üzerinden ulaşabileceğin siteler var ama hangisi daha iyidir bunu sen araştırarak anlayabilirsin. Set siparişleri de verebilirsin. Ancak hangisi daha iyidir onu da bilemem. İşletme okuyanlardan rehberlik isteyebilirsin. Ben sana sadece şunu söyleyebilirim: Açıköğretim okuduğun için kendine iyi bir plan hazırlamalı ve o doğrultuda çalışmaya gayret etmelisin. Öncelikle kitap üzerinde çalışmanı, gerekirse not tutmanı ya da not tutmayı sevmiyorsan önemli bölümlerin altını çizerek okumanı tavsiye ederim. Mutlaka planlı çalışmalısın. Son günlere bırakmadan, bilgiyi hazmederek ilerle... Elbette ki istek her şeyden önemli. İstersen başarırsın Allah'ın izniyle...
İlgine teşekkür ederim canım...

Saol ablacım 🙂

ders çalışmayla ilgili bir kaç tavsiye verirsem umarım ayıp etmiş olmam Münzevi 🙂 benim en etkili yöntemim çalışmazsam ne olacak kısmını düşünmem olurdu.İlk senemde gidemezsem babam beni çıldırtır,erkek arkadaşımla araya mesafe girer aman şu olur bu olur diyorken masanın başına tak diye geçerdim zaten.çok şükür üni.ye başladım şimdide işsiz kalırsam ne olur diyorum :hahaha: böyle diyip diyip kendimi geliştirme yolları arıyorum.melekler her şeyi öncelkle kendimiz için yapıyoruz,güzel bi geleceğe SAHİP olduğumuzda onu kmse bzden kolay kolay alamaz.dolayısıyle sahibi olduğumuz br meslek yanında,yaşamak için gerekli o büyük özgüveni,mücadele gücünü de kazanmış oluruz.çok konuştum ben,özet yapayım,çalışasınız gelmiyorsa aynayı alın karşınıza konuşun ne olur yapmazsam diye :kiss: :6: :tik:

büşra

belirlediğim hedefe ulaşabileceğime inanmıyorum . hiç bir zaman kendime güvenmedim yada bu güven 2 gün sürdü bunların yanlış olduğunu aşmam gerektiğini biliyorum ama hep sonu hayalkırıklığı oluyo odama girdiğim bile cıkasım geliyo hatta odamı görünce kusasım geliyo ders çalışmak çile gibi geliyo hatta bazen okumasam ne olur diyorum sonra kendi kendime şaplak atıyorum tabi bu ders çalışma isteğini getirmiyo çokı zaman kaybediyorum vede bunun stresini yaşıyorum .... ve daha birsürü şey

Yaşadığınız sıkıntının temeli nedir önce bu problemin kaynağına inin. Problemi bulmadan çözüme ulaşamayız. Yaşınızı ve ne üzerine eğitim gördüğünüzü bilmiyorum ancak umutsuzluğunuza çözüm bulamazsanız asla çalışmak istemeyecekseniz. Eğer kendi başınıza çözüm bulamıyorsanız, görüşlerine değer verdiğiniz bir yakınınızdan, öğretmeninizden ya da bir uzmandan destek almanızı önerebilirim.
Teşekkürler...

ders çalışmayla ilgili bir kaç tavsiye verirsem umarım ayıp etmiş olmam Münzevi 🙂 benim en etkili yöntemim çalışmazsam ne olacak kısmını düşünmem olurdu.İlk senemde gidemezsem babam beni çıldırtır,erkek arkadaşımla araya mesafe girer aman şu olur bu olur diyorken masanın başına tak diye geçerdim zaten.çok şükür üni.ye başladım şimdide işsiz kalırsam ne olur diyorum :hahaha: böyle diyip diyip kendimi geliştirme yolları arıyorum.melekler her şeyi öncelkle kendimiz için yapıyoruz,güzel bi geleceğe SAHİP olduğumuzda onu kmse bzden kolay kolay alamaz.dolayısıyle sahibi olduğumuz br meslek yanında,yaşamak için gerekli o büyük özgüveni,mücadele gücünü de kazanmış oluruz.çok konuştum ben,özet yapayım,çalışasınız gelmiyorsa aynayı alın karşınıza konuşun ne olur yapmazsam diye :kiss: :6: :tik:

Desteğin ve ilgin için teşekkür ederim. : )

Derse her zaman bir hevesle başlıyorum fakat 20 dakika ya da yarım saat gibi bir süre geçtikten sonra hemen sıkılıyorum ve bir daha ne yaparsam yapayım başlayamıyorum.

Geri