S selen35 Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2012 #11 cemoş bence sen kurmaya başla ayrıldık çünkü ama ben tatktım kafaya yine yardımlarınızı bekliyorum
S selen35 Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2012 #12 cemoş ne yazıkki sevincim kısa sürdü ama kafaya taktım sen yine komplo düşüncelerine başla benim o çocuğa mutlaka kendimi sevdirmem lazım
cemoş ne yazıkki sevincim kısa sürdü ama kafaya taktım sen yine komplo düşüncelerine başla benim o çocuğa mutlaka kendimi sevdirmem lazım
CeMoŞ Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2012 #13 selen35' Alıntı: cemoş ne yazıkki sevincim kısa sürdü ama kafaya taktım sen yine komplo düşüncelerine başla benim o çocuğa mutlaka kendimi sevdirmem lazım Genişletmek için tıkla ... ayy deme kısss niye ayrıldınız bismilah daha yeni başladınızz
selen35' Alıntı: cemoş ne yazıkki sevincim kısa sürdü ama kafaya taktım sen yine komplo düşüncelerine başla benim o çocuğa mutlaka kendimi sevdirmem lazım Genişletmek için tıkla ... ayy deme kısss niye ayrıldınız bismilah daha yeni başladınızz
S selen35 Yeni Üye Üye 13 Mayıs 2012 #15 cemoş ama çabuk ol onunla ne kadar uzun vakit geçirirsem o kadar iyi
CeMoŞ Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2012 #17 kıs önce niye ayrıldınız onu de he bide sana ilgisi varmı çocuğunn anladınmı yanii varsa yaparık bişeyler
kıs önce niye ayrıldınız onu de he bide sana ilgisi varmı çocuğunn anladınmı yanii varsa yaparık bişeyler
S selen35 Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2012 #18 zaten ilgili olduğu yani kıskandığı için benbizim sınıftaki erkelerle turuodum oda gördü kıskandı buda sevdiğinin bi göstergesi
zaten ilgili olduğu yani kıskandığı için benbizim sınıftaki erkelerle turuodum oda gördü kıskandı buda sevdiğinin bi göstergesi
CeMoŞ Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2012 #19 hımm seni kıskandımıı acabaa yoksa erkeklerle olan muhabettinmi hoşuna gitmedii önce bunu bull belki sevmiyodur erkeklerle muhatap olan kızları demii sen açık açık onunla konuş bencee sorunu anlamaya bulmaya çalışş
hımm seni kıskandımıı acabaa yoksa erkeklerle olan muhabettinmi hoşuna gitmedii önce bunu bull belki sevmiyodur erkeklerle muhatap olan kızları demii sen açık açık onunla konuş bencee sorunu anlamaya bulmaya çalışş
S selen35 Yeni Üye Üye 14 Mayıs 2012 #20 cemoş dediin gibi konuştum niye kızdın dedim senin başka erkelerle takılmanı istemiom dedi