Münzevi Aktif Üye Üye 26 Ekim 2009 #13 Mümkünse çok devrik olmasın cümleler sevgili melekler. 🙂 "Daldayız" diye kendine güvenme güvercinim, elbet bizim de kanadımızı kıran olur. 🙂
Mümkünse çok devrik olmasın cümleler sevgili melekler. 🙂 "Daldayız" diye kendine güvenme güvercinim, elbet bizim de kanadımızı kıran olur. 🙂
M Misafir Forum Okuru 26 Ekim 2009 #14 ''Olur olur'' dedi ''yüreğin mutlu olur'' dedi, o dedikçe ben umut ettim, umut ettikçe ömrüm geçti, ben ise öyle mutluluğu bekledim... Bekledim
''Olur olur'' dedi ''yüreğin mutlu olur'' dedi, o dedikçe ben umut ettim, umut ettikçe ömrüm geçti, ben ise öyle mutluluğu bekledim... Bekledim
Zeynep Arkas Yeni Üye Üye 26 Ekim 2009 #15 Bekledim seni Her zamanki yerimizde Gelmiceğini bile bile ,Oysa bir umuttu bendeki!!
M Misafir Forum Okuru 26 Ekim 2009 #18 Kaybettim dünü, yarını, bu günü... Söndü gözlerim, zifiri karanlığında yüreğinin... Ben kimdim, sen neydin, şimdi neredesin? (alıntı değil, şahsımın) 🙂 -Neredesin-
Kaybettim dünü, yarını, bu günü... Söndü gözlerim, zifiri karanlığında yüreğinin... Ben kimdim, sen neydin, şimdi neredesin? (alıntı değil, şahsımın) 🙂 -Neredesin-