Gelincikkkk Yeni Üye Üye 11 Eylül 2009 #122 Bayan asker ve polislerimiz bende de bu kalmıs bir video paylaşıyodum
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 11 Eylül 2009 #123 HeDeFi oLmaYaN Bi GemiYe HiÇ Bi RüzGaR YaRDiM EtMeZ ...! msnde iletim buuu
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Eylül 2009 #125 Allahümme Salli Ala Seyyidina Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed en son bu oyuna bakmıştım 🙂
BİTTERİM Yeni Üye Üye 15 Eylül 2009 #126 Allahümme Salli Ala Seyyidina Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed valla bende salavat çıktı en son onu yazmıştım🙂
Allahümme Salli Ala Seyyidina Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed valla bende salavat çıktı en son onu yazmıştım🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 25 Eylül 2009 #128 Tatlı ve Çalışkan Melek nasıl olunuyor🙂 yazısı çıktı 😀 😀 😀 😀 😀 haha hehe 🙂 🙂 ama öğle nasıl yazılıyo o aşağısına birinde gördüm 🙂 🙂 Son düzenleme: 25 Eylül 2009
Tatlı ve Çalışkan Melek nasıl olunuyor🙂 yazısı çıktı 😀 😀 😀 😀 😀 haha hehe 🙂 🙂 ama öğle nasıl yazılıyo o aşağısına birinde gördüm 🙂 🙂
vildan88 Yeni Üye Üye 25 Eylül 2009 #130 ''Girondins de Bordeaux'' fransadan bir futbol takımı bu yazı çıktı 🙂))