M * MuCiZé * Forum Okuru 5 Ocak 2011 #951 'Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun' dedi. -Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an. -Bozmadım.. ¦
'Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun' dedi. -Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an. -Bozmadım.. ¦
M * MuCiZé * Forum Okuru 6 Ocak 2011 #953 Vakit yine sen.. hayallerimin avlusuna gözlerin vuruyor sevgili...!!!
M * MuCiZé * Forum Okuru 9 Ocak 2011 #954 Hadi gel. Nefes almak hüner değil. Seninle ölmek istiyorum...
M * MuCiZé * Forum Okuru 9 Ocak 2011 #955 Gerçek şu ki; herkes seni incitecek.. Yapman gereken tek şey "Acı çekmeye değer birini bulmak.
M * MuCiZé * Forum Okuru 9 Ocak 2011 #956 Pencereden bakarken gördüğüm tek şey: Hüzün . . Farkedemedim hala endamını gündüzün..
M * MuCiZé * Forum Okuru 9 Ocak 2011 #957 Savaşmaya mec'alim yok sevgilim, dileğim sadece sendin. İstedim ki, ben yüreğini avuçlarımda seveyim...
Savaşmaya mec'alim yok sevgilim, dileğim sadece sendin. İstedim ki, ben yüreğini avuçlarımda seveyim...
M * MuCiZé * Forum Okuru 16 Ocak 2011 #958 Herşeyi unutup baksak geLeceğe.. MisaL; tanışsak yeniden biLmiyormuşum gibi adını tekrar söyLesen.. Ve ben tanıştığıma memnun oLsam gözLerinLe...!
Herşeyi unutup baksak geLeceğe.. MisaL; tanışsak yeniden biLmiyormuşum gibi adını tekrar söyLesen.. Ve ben tanıştığıma memnun oLsam gözLerinLe...!
M * MuCiZé * Forum Okuru 16 Ocak 2011 #959 Kahrolsun anlamsız kalabalıklar.. Sevgilim bizimdir tüm yalnızlıklar...
M * MuCiZé * Forum Okuru 16 Ocak 2011 #960 Kimi insan, geçmişle geçememişi birbirine karıştırır. Halbuki, geçen iz bırakır, geçemeyen yara…