juju Yeni Üye Üye 26 Aralık 2010 #941 Kalbin kırıldıktan sonra gelen özür,doyduktan sonra sofraya gelen tuz gibidir ihtiyac kalmaz...!!
juju Yeni Üye Üye 30 Aralık 2010 #942 Susmadım... Susturamadım dilimdeki haykırışları... Yutkunsam ölecek sanki satırlar içimde...
M * MuCiZé * Forum Okuru 1 Ocak 2011 #943 Soranlara -o gitti diyorum, gülüyorlar... Ve ekliyorlar; -sen sanki buradasın!
M * MuCiZé * Forum Okuru 1 Ocak 2011 #944 Sana Sevgili mi yok diyor dostlarım Benim her yanım sevgili olsa neye fayda Kimse 'O' olamaz asla Sadece Herkes Ona benzer 'O' başka
Sana Sevgili mi yok diyor dostlarım Benim her yanım sevgili olsa neye fayda Kimse 'O' olamaz asla Sadece Herkes Ona benzer 'O' başka
M * MuCiZé * Forum Okuru 1 Ocak 2011 #945 Ne sahip olduklarındır hayat,ne de umdukların bunca zaman.Yüreğin kadardır hayat! Seviliyorsan renkli,seviyorsan siyah-beyaz . . .
Ne sahip olduklarındır hayat,ne de umdukların bunca zaman.Yüreğin kadardır hayat! Seviliyorsan renkli,seviyorsan siyah-beyaz . . .
M * MuCiZé * Forum Okuru 2 Ocak 2011 #946 Kadınım annem gibi olmalı, derdim hep. gülüşü cennetten gelme, gözleri toprak kokan, dudakları ateş parçası.. söyle sevgilim sen annemin kaçıncı nesil benzerisin ?
Kadınım annem gibi olmalı, derdim hep. gülüşü cennetten gelme, gözleri toprak kokan, dudakları ateş parçası.. söyle sevgilim sen annemin kaçıncı nesil benzerisin ?
M * MuCiZé * Forum Okuru 4 Ocak 2011 #947 Görenler kendini beğenmiş sansın, Sen böyle havalı pozla güzelsin. Varsın âşıkların bıksın usansın, Sen böyle cilveyle, nazla güzelsin..
Görenler kendini beğenmiş sansın, Sen böyle havalı pozla güzelsin. Varsın âşıkların bıksın usansın, Sen böyle cilveyle, nazla güzelsin..
M * MuCiZé * Forum Okuru 5 Ocak 2011 #949 Haydi aç avuçlarını.... Elinin elimde terleyişine hoşgeldin de !!
M * MuCiZé * Forum Okuru 5 Ocak 2011 #950 "Kadınların 100 sırrı varsa eğer.. Bunun 99'unu erkekler bilir; ama 100.sünü şeytan bile bilemez"..