M * MuCiZé * Forum Okuru 11 Eylül 2010 #681 İnsan Sewme Hissini İsraf Etmemeli... Kim Ne Kadar Sewilmeye Layıksa Onu Kadar Sewmeli...................
İnsan Sewme Hissini İsraf Etmemeli... Kim Ne Kadar Sewilmeye Layıksa Onu Kadar Sewmeli...................
juju Yeni Üye Üye 12 Eylül 2010 #685 Aşk çok renkli bir çiçektir. Ama yetiştiği yer korkunç bir uçurumların kenarıdır.
juju Yeni Üye Üye 12 Eylül 2010 #686 Kurdelesini yeni takmış bir çocuğun; Okuma yazmayı sökmesi gibi söktüler seni benden... Artık adının geçtiği kelimelerin altını kırmızı kalemle çiziyorum; Ki ne kadar kan kaybettiğim belli olsun...
Kurdelesini yeni takmış bir çocuğun; Okuma yazmayı sökmesi gibi söktüler seni benden... Artık adının geçtiği kelimelerin altını kırmızı kalemle çiziyorum; Ki ne kadar kan kaybettiğim belli olsun...
juju Yeni Üye Üye 12 Eylül 2010 #687 Aslında bütün insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım eğer...
M * MuCiZé * Forum Okuru 15 Eylül 2010 #689 Senin ilkokul yıllarında durmadan yere düşürdüğün kurşun kalem gibiyim !..Dışı sapa sağlam, İçi paramparça...!
Senin ilkokul yıllarında durmadan yere düşürdüğün kurşun kalem gibiyim !..Dışı sapa sağlam, İçi paramparça...!
M * MuCiZé * Forum Okuru 15 Eylül 2010 #690 Yalnızlığına hiç vaktim olmadı, ayrılığın kalabalığına yakalandım...