M * MuCiZé * Forum Okuru 23 Ağustos 2010 #641 Erkek olmak bir alın yazısı olsada,adam olmak herkese nasip olmuyor...
M * MuCiZé * Forum Okuru 23 Ağustos 2010 #642 Atı alan nerde bilmiorum ama; ben, senden çoktan geçtim....
M * MuCiZé * Forum Okuru 23 Ağustos 2010 #643 Elimi telefona uzattım;'aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor!' Aradığımız kişilere ne zaman ulaşabildik ki! Biz zaten onları hep ulaşılamadıkları için aradık...
Elimi telefona uzattım;'aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor!' Aradığımız kişilere ne zaman ulaşabildik ki! Biz zaten onları hep ulaşılamadıkları için aradık...
M * MuCiZé * Forum Okuru 23 Ağustos 2010 #644 Herşey Yalan! Tıpkı Tükenen Bir Kaleme Tükenmez Dedikleri Gibi...
M * MuCiZé * Forum Okuru 24 Ağustos 2010 #645 " Bana bir porsiyon aşk, bir porsiyon gül, bir bardak sevinç gözyaşı; hesabı sevgilim ödeyecek..."
M * MuCiZé * Forum Okuru 24 Ağustos 2010 #646 Altında son model bir bencillikle uzaklaşıyorsun bu kadar hızlı gitme sevgilim yalnızlık ilerde çevirme yapıyor...
Altında son model bir bencillikle uzaklaşıyorsun bu kadar hızlı gitme sevgilim yalnızlık ilerde çevirme yapıyor...
M * MuCiZé * Forum Okuru 25 Ağustos 2010 #647 Boğazıma takıldı sevdan 3 kere sırtıma vur helâl de; Alışık değilim harama ondan olacak heralde...
M * MuCiZé * Forum Okuru 25 Ağustos 2010 #648 Şimdilerde senden başka kimse girmiyor rüyalarıma... Kimsin nesin inan bilmiyorum. Sanki..Tanrı beni sana dogru itiyor..
Şimdilerde senden başka kimse girmiyor rüyalarıma... Kimsin nesin inan bilmiyorum. Sanki..Tanrı beni sana dogru itiyor..
M * MuCiZé * Forum Okuru 25 Ağustos 2010 #649 Bi kağıda sensizlik yazdım, Çok hoşuma gidiyor, Çünkü; Sensizliğin kelimesi bile ''sen''le başlıyor.
M * MuCiZé * Forum Okuru 25 Ağustos 2010 #650 Ailenin ilk göz ağrısıymışsınız doğru mu ? -Evet annemin ilk doğum sancısı, babamın ilk heyecanıyım... Peki ya O ? - O da benim ilk yürek ağrım...
Ailenin ilk göz ağrısıymışsınız doğru mu ? -Evet annemin ilk doğum sancısı, babamın ilk heyecanıyım... Peki ya O ? - O da benim ilk yürek ağrım...