çok çok değişik sözler !! (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan * MuCiZé *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En sevdiğin şarkı yalansa hayatının filmi hayatsa,Bi de hayatın tümüyle yalansa karşılaşmamız an meselesi,Hayatının kitabı mutluluksa sardunyaları mırıldanıyorsan,Deniz görmeden yaşayamıyorsan sen eşittir ben demektir...

Küçükken çok koşardım. Koştukça içim yanar çok susardım. Senin hayalinin peşinden de çok koştum. Varsın gerçek olmasın.... Ben yine çocukluğumda ki gibi yaparım.... İçim yandıkça sus'arım..

Gözlerin gözlerime acil aranan kan grubu kadar lazımsa,
Ellerin ellerime en uygun kelepçeyse,
Ve bu kainatta bize göre her şey iki kişilik hazırlanmışsa,
-Adamım buyurun lütfen bu yürek sizin…
-Kadınım ömrüm sizin,
...‘Benimle yüreklenir misin’?

Sessizim bu gece. Hiç olmadığım kadar. Söylenecek o kadar kelime o kadar cümle olmasına rağmen ben SUSTUM ! Sessizlik içinde kaldım hep. Sana söylemek istediğim kelimeleri kalbime gömdüm. Belki birgün hani olur ya belki bir gün kalbime ağır gelir kelimeler içimden atmak isterim ya. İşte o zaman söylerim diye ! Sessizli...k. içinden çıkamadım bir türlü. Aşka sevgiye dostluğa KALBİNE! Konuşamadım SUSTUM . . .

aŞk aŞk aŞk . . . Uğrunda bir ömür harcadığın özgürlüğünü hibe etmektir aşk dediğin . . . Başkasına ait küçücük bir kalbin içine sığmaya çalışmaktır . . . Köleliğe razı olmaktır . . . Gülümseyen bir çift dudağa , güzel bakan bir çift göze esir olabilmektir . . . Yani , aşk dediğin gönüllü hükümLüLüktür . . .

Gözlerimdeki belirsizlik senin kararsızlığının arkadaşı . . . Ne ben sendeki yerimi belirleyebildim , ne de sen bana karşı kararlı olabildin . . . Belirsizliğimle kararsızlığın arkadaş oldu ; ikimiz de bir yabancı . . .

BOYUTSUZ BIR SEVDA BU !
zamanı yok , mekanı yok , sonu ne olur diye hesabı yok . . . boyutsuz bir sevda bu , korkusu yok , türküsü yok . . . boyutsuz bir sevda bu , zinciri yok , silahı yok , böyle olmalı diye kitabı yok . . .