HaYaL Daimi Üye Üye 8 Ağustos 2010 #591 Bitti biteli kapalı gişe oynuyor, senaryosu senin, adını ise vazgeçilmezim koyduğum film. Ben filmin harbi delikanlısı, sense kapanmak bilmeyen gönül yarası. Dublör kullanıyorum artık gülerken, başrolde ise masum gözyaşı damlası....
Bitti biteli kapalı gişe oynuyor, senaryosu senin, adını ise vazgeçilmezim koyduğum film. Ben filmin harbi delikanlısı, sense kapanmak bilmeyen gönül yarası. Dublör kullanıyorum artık gülerken, başrolde ise masum gözyaşı damlası....
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Ağustos 2010 #592 Evet Acı Çekiyordum Senden Sonra Fakat Unuttuğun Birşey Vardı... Çektiğim Her Acı Beni Değil İçimdeki Seni Öldürüyordu!
Evet Acı Çekiyordum Senden Sonra Fakat Unuttuğun Birşey Vardı... Çektiğim Her Acı Beni Değil İçimdeki Seni Öldürüyordu!
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 8 Ağustos 2010 #593 Önümden gitme Seni takip edemeyebilirim Arkamdan gelme Sana yol gösteremeyebilirim Yanımda yürü Ve yalnızca dostum kal… yeni bir parfüm çıkmış caldion kalıyo git dion gidiyo puha öLürsem Kabrime GeLme Sıgmayız ..😛 Senın Hava Yaptığın Yerde Benım Rüzgarım Eser... Kızım... babanın fakir olması senin suçun değil; ama kayınbabanın fakir olması tamamen senin .. Benim annem ben doğarken ölmüş, beni teyzem doğurmuş ahahah bunu tuuttum işte :d
Önümden gitme Seni takip edemeyebilirim Arkamdan gelme Sana yol gösteremeyebilirim Yanımda yürü Ve yalnızca dostum kal… yeni bir parfüm çıkmış caldion kalıyo git dion gidiyo puha öLürsem Kabrime GeLme Sıgmayız ..😛 Senın Hava Yaptığın Yerde Benım Rüzgarım Eser... Kızım... babanın fakir olması senin suçun değil; ama kayınbabanın fakir olması tamamen senin .. Benim annem ben doğarken ölmüş, beni teyzem doğurmuş ahahah bunu tuuttum işte :d
M * MuCiZé * Forum Okuru 9 Ağustos 2010 #594 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
M * MuCiZé * Forum Okuru 10 Ağustos 2010 #596 belen' Alıntı: kıme kız o kalpcikler... Genişletmek için tıkla ... sayfaya uğrayıp güzel söz yazan tüm meleklere
belen' Alıntı: kıme kız o kalpcikler... Genişletmek için tıkla ... sayfaya uğrayıp güzel söz yazan tüm meleklere
M * MuCiZé * Forum Okuru 12 Ağustos 2010 #597 Sen 1'imdin benim. Bense 0'dım gözünde. Görüyorsun ya sevgilim; 10 numara aşk yaşamışız seninle..
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2010 #598 İnsanın en büyük hatası şudur; kendini olduğundan büyük görmek Ya da kendine hak ettiğinden az değer vermek...
İnsanın en büyük hatası şudur; kendini olduğundan büyük görmek Ya da kendine hak ettiğinden az değer vermek...
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2010 #599 Hayat beni nereye sürüklüyorsa onu orada kaçmadan yaşarım..Oyunun biteceği anı düşünmektense oyundan zevk almaya bakarım...
Hayat beni nereye sürüklüyorsa onu orada kaçmadan yaşarım..Oyunun biteceği anı düşünmektense oyundan zevk almaya bakarım...