ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 1 Ağustos 2010 #571 Zarı ben atarım şansı ben yaratırım.. oyun sıkarsa kalkar bırakırım... sewmiyorum şu saatin sesini akmasın dursun zaman herşeyin öncesi ve sonrası vardır derler ya yalan! senden önce vardım belki senden sonra yokum inan! kapılar kapanır gönül bahçesine... otlar qibi her rüzgara eğilip bükülürsen daqlar kadar da olsan bir ota deqmezsin.. canikom .. yok artıq rahat sana sen dua et buqüne kadar ki bana..
Zarı ben atarım şansı ben yaratırım.. oyun sıkarsa kalkar bırakırım... sewmiyorum şu saatin sesini akmasın dursun zaman herşeyin öncesi ve sonrası vardır derler ya yalan! senden önce vardım belki senden sonra yokum inan! kapılar kapanır gönül bahçesine... otlar qibi her rüzgara eğilip bükülürsen daqlar kadar da olsan bir ota deqmezsin.. canikom .. yok artıq rahat sana sen dua et buqüne kadar ki bana..
M * MuCiZé * Forum Okuru 2 Ağustos 2010 #572 Bir plak olsam.. Zeki Müren çalsam.. Bozulsam.. Aynı yerde takılsam.. Hep tekrarlasam.. ''ELBET BIRGÜN BULUŞACAĞIZ''
Bir plak olsam.. Zeki Müren çalsam.. Bozulsam.. Aynı yerde takılsam.. Hep tekrarlasam.. ''ELBET BIRGÜN BULUŞACAĞIZ''
M * MuCiZé * Forum Okuru 2 Ağustos 2010 #573 belen' Alıntı: Bana ugramayan aşk ölsün bitsin.. bensiz yapamasın.... mucizem 😀 Genişletmek için tıkla ... gün gelir uğrar canım
belen' Alıntı: Bana ugramayan aşk ölsün bitsin.. bensiz yapamasın.... mucizem 😀 Genişletmek için tıkla ... gün gelir uğrar canım
M * MuCiZé * Forum Okuru 2 Ağustos 2010 #574 Çok içtim, iyi seçemiyor gözlerim.. Söyle Kadın; Bu gidenlerden hangisi sensin ?
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 2 Ağustos 2010 #575 dolması senden, sarması benden, kurban olsun sana yengen...
M * MuCiZé * Forum Okuru 4 Ağustos 2010 #577 Bir kez gel yeter ! Öyle aşklar yaşadım ki, Yüzünü değil de, aramızdaki hüznü bulamadım kimsede !
M * MuCiZé * Forum Okuru 4 Ağustos 2010 #578 'çok sıkıcı birgün !' dedi -Neden ? dedim'iç çekti.. Sustu -Benim yüzümden mi ? dedim 'evet !' dedi ......-Ne yaptım ? dedim gözlerini benden birkez kaçırdın ya.. Yetmez mi? dedi -yüreğim koptu ! Ölürsem ne olur? dedim hiç.. Hayat devam eder' dedi -Boynumu eğdim.. ''ama benim için değil !'' dedi -ürperdim ...
'çok sıkıcı birgün !' dedi -Neden ? dedim'iç çekti.. Sustu -Benim yüzümden mi ? dedim 'evet !' dedi ......-Ne yaptım ? dedim gözlerini benden birkez kaçırdın ya.. Yetmez mi? dedi -yüreğim koptu ! Ölürsem ne olur? dedim hiç.. Hayat devam eder' dedi -Boynumu eğdim.. ''ama benim için değil !'' dedi -ürperdim ...
M * MuCiZé * Forum Okuru 5 Ağustos 2010 #579 insanlar senden daha hızlı dönüyorlar dünya! üstelik ortada hiçbir yörünge yokken...
M * MuCiZé * Forum Okuru 5 Ağustos 2010 #580 Bir insanı kaybetmek istiyorsanız çok sevin.. Kendiliğinden s.ktir olup gider zaten..