Sende biliyordun sevgili , varmı bi diyeceğin diye sorarken nefesimin yetmeyeceği kadar çok konuşulacak şey olduğunu ! Bu yüzden aceleyle sordun , aceleyle cevapladım .. "Yokluğun , varlığıma ARMAĞAN olsun"
Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın Biri seni bulacak... Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan Biraz ürkeceksin. Ne kadar dirensen de nafile ...İnsansın sonuçta, seveceksin..Eski acılara bakıp da küsme sevdalara Gavura kızıp da oruç bozulmaz Sök at kafandan acaba'ları! Bir kemik aynı yerden İki defa kırılmaz..
Geldim..! Gitmelere bekle diyerek...
Attım Valize Bir Kaç Kırgınlık,
Bir İki Vefasızlık... Bir Kaç Acı Söz,
Benim Hatırladıklarım...
Bir Kaç İyi Söz, Senin Unuttukların...
Geldim...! Korkma Aç Kapıyı..!
Sende Kalmaya Değil,
Beni Almaya Geldim...
''Her gönül bir tek sevgiliye dönüktür aslında.. Lakin kıblesi yanlıştır.. Bulduğunu sandığı şey gerçekte aradığı değildir.. Kimisi gül yüzlü bir güzele meftun, kimisi bir ceylan bakışlıya mecnundur.. Bazısı dünyaya kanmış, bazısı mala mülke aldanmıştır.. Oysa her biri aslında bir SEVGILI tarafından sınanmıştır...!''
Bir kadını ağlatırken çok dikkat edin, çünkü Tanrı gözyaşlarını sayar..Kadın erkeğin kaburgasından yaratıldı, ayaklarından yaratılmadı, öyle olsaydı ezilirdi...Üstün olmasın diye başından da yaratılmadı.Ama göğsünden yaratıldı, eşit olsun diye... Kolun biraz altında korunsun diye..Kalp hizasında sevilsin diye...