çok çok değişik sözler !! (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan * MuCiZé *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu kez beni kandıramayacaksın..Bu geceyi milat bildim kendime.. Ne çok gerçekle karşılaştım ve ne çok şey öğrendim seninle ilgili.. Hiçbir şeyi merak etmiyorum da hangisi sensin??? Sahi, yüzün var mı senin??

konunun başında da yazmıştım ama yinelemek istiyorum,sözlerin hepsi ALINTIDIR!!!!

Çok çalıştım gitmeye de kalmaya da.. Ikisi de aynı acı rezil.. Daha önce de gitmiştim ama böyle kalarak değil.....

Ne hesabını veremeyeceğim bir günüm oldu, ne de vicdanımı lekeleyen bir geçmişim...Ne hissettiysem onu söyledim, onu yaşadım....Yaşadığım bir tek andan bile pişmanlık duymadım....Hiçbir zaman kendimle vicdan mahkemesi yapmak zorunda kalmadım...Karşıma bazen gerçek yüzler, bazen sahteler çıktı ama olsun ben yine sadece hislerimle yaşadım....

''Yitirdiğin herşeyde kazandığın birşey vardır....Kazandığın herşeyde biraz yitirdiklerin.....Bu yüzden birileri ısınıp dururken,dinmez üşümelerim...Hayat karşına nasıl çıkarsa çıksın,seni ne kadar yıpratırsa yıpratsın,Sakın Vazgeçme ve Unutma; EĞER HAYALLERİN OLMAZSA;BAŞKASININ HAYALİ OLAMAZSIN...!!!!!''

Hangi hoşçakal'ın hemen ardından bir merhaba duymadın ki?? bırak hoşça kalan,, hoşça kalsın.

Bizi bizden başkası zaten ayıramazdı..Bize bunu bizden başkası yapamazdı..Ahh be sevgili hamdım belki...ama piştim...yandım...zaten beni senden başkası yakamazdı..

" lunaparklardaki atları düşün! ordaki atları....
sonsuza
dek kovalarlar birbirlerini ve ne menzile ne de birbirlerine
yetişebilirler.biz de öyleyiz sevgilim! "

Kimin yerinde olmak isterdiniz?
Kendim olmayı
otuz yılda ancak başardım...Başkasına halim yok...