çok çok değişik sözler !! (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan * MuCiZé *
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
...Şimdi dönüp yaşadıklarımıza bakıyorum, ne basit gibi duran şeylermiş bizi mutlu edenler. Hepsi değişti. Dünya tersine dönüyor sanki. Sen gitmeden önce, seni çok severdim. Bir tek o aynı kaldı….

Sana güzel bir yaz günü gelmiştim. Karlı bir sabahta gidiyorum. Beş mevsim yaşamışız beraber. Beş mevsim bir "İç denizi" kurutmaya yetti...
İşte böyle sevgili....
Biz artık seninle haritada iki küçük su lekesi,
Hiçbir nehir kavuşturamaz bizi..

sen gittikten sonra yalnız kalacağım. yalnız kalmaktan korkmuyorum da,
ya canım ellerini tutmak isterse ?

Bir sabah, Zamanı durdurdun sen... Ayrılığı ekledin sonbahara... Mevsimin bütün bulutları, Gözlerimde birikti de Ben yağamadım bakışlarına…

Davetiyeler,odalar ve localar iki kişilik Ya tek gidersin bir koltukta ya da biletler iki kişilik Ya tek kişiliktir bir yatak ya da yalnız yatılmaz iki kişilik Ya tek taraflıdır bir aşk, o da sever ise iki kişilik Başka kaç kişiyi seversen sev,bir sevda iki kişilik Hele başbaşa bir akşamda masalar hep iki kişilik Peki .........."sen kimsin?" dediler bana Dedim üçüncü tekil kişilik.Peki "dostluk var mı? Dedim DÜNYA İKİ Kişilik.

Eskiden yeterdim kendime.. Artardım bile! Şimdi ne yapsam nafile!.. Ve Kim demiş 'Can eskimez' diye.. Bu can tedirgin tende.. Can'da eskimiş ben de...

Sadece susmak istiyorum yalan insanları kaale almadan..
Haklıyken haksız gözüksem bile kendimi savunmadan...
Sessizliği dinlemek istiyorum herşeyi yaşamış gibi yaparak...
HUZUR bulmak istiyorum gözlerimi kapayıp kimseyi anmadan...