HaYaL Daimi Üye Üye 8 Nisan 2011 #1.041 "Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, ilişki değil çelişkidir.!" [Pablo Neruda]
"Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, ilişki değil çelişkidir.!" [Pablo Neruda]
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Nisan 2011 #1.042 Hep aynı başlıyor ve bitiyor..İki kişiden biri vazgeçiyor,biri hep daha çok seviyor..
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Nisan 2011 #1.043 'Üç Harfli' görmüş çocuklar gibi çıldırıyorum.! Başıma kadar çekip yorganımı, titriyorum.! Gelme diyorum ey 'aşk' Bu gece gelme...Hâyalini kovacak bir dua henüz bilmiyorum...
'Üç Harfli' görmüş çocuklar gibi çıldırıyorum.! Başıma kadar çekip yorganımı, titriyorum.! Gelme diyorum ey 'aşk' Bu gece gelme...Hâyalini kovacak bir dua henüz bilmiyorum...
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Nisan 2011 #1.044 ''Giydikçe açılır diyen tezgahtar, uzadıkça şekil alır diyen kuaför, zamanla unutursun diyen arkadaş.. Bunların hepsi aynı örgüte üye."
''Giydikçe açılır diyen tezgahtar, uzadıkça şekil alır diyen kuaför, zamanla unutursun diyen arkadaş.. Bunların hepsi aynı örgüte üye."
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Nisan 2011 #1.045 Herkes fazlasıyla sevmiş, Ben eksikleriyle de sevdim oysa.! [Özdemir Asaf]
M * MuCiZé * Forum Okuru 17 Nisan 2011 #1.048 Anadilimiz gibi 2 yabancı dil konuşuyoruz: 'İLGİSİZCE' ve 'ANLAMAZCA'...
M * MuCiZé * Forum Okuru 17 Nisan 2011 #1.049 'Erkek adam' kıyar sevdiği kadına... Şöyle güzel bir nikah... (;
M * MuCiZé * Forum Okuru 17 Nisan 2011 #1.050 Bana Kalbimdesin deme..Kalabalık yerlerden Hoşlanmıyorum..!!