eLit's Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.021 Ölmek dert değilde .. cenazeme gelmişsin kalkıpda alnından öpemiyorum ya işte o koyuyor adama !
eLit's Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.022 Her ne kadar amatör Yaşasakta hayatı, En profesyonelinden Yaşıyoruz acıları..
eLit's Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.023 'Seni tanıyamıyorum artık' derken ne kadar da haklıydın. Çünkü, Bende seni sevdikten sonra kendime hiç rastlamadım.
'Seni tanıyamıyorum artık' derken ne kadar da haklıydın. Çünkü, Bende seni sevdikten sonra kendime hiç rastlamadım.
eLit's Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.024 Aslında geçmiş zaman 3'e ayrılmalı sadece: Di'li geçmiş, Miş'li geçmiş ve Tüh'lü geçmiş zaman olmak üzere.
Aslında geçmiş zaman 3'e ayrılmalı sadece: Di'li geçmiş, Miş'li geçmiş ve Tüh'lü geçmiş zaman olmak üzere.
eLit's Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.025 Hani bi ara herkeste olan insanlık diye bişey vardı, öldü mü o?
eLit's Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.026 Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum.
Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum.
eLit's Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.029 Sevgilin olabilecek birçok insan olabilir; ama unutma ki, Sevdiğin olabilecek insan bir tanedir.
eLit's Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.030 Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında. Bu yüzden onları anlamak için dinlemek yetmez, izlemek gerek yalnızca.
Kadınlar sözleriyle değil, gözleriyle konuşur aslında. Bu yüzden onları anlamak için dinlemek yetmez, izlemek gerek yalnızca.