G gobrasoft Yeni Üye Üye 24 Şubat 2011 #1.011 "Asla aşk acısı çeken birine aşık olmayın. O kişi yaralıdır ve yara bandı olarak sizi kullanır"..
G gobrasoft Yeni Üye Üye 24 Şubat 2011 #1.012 70. sayfaya kadar mesajları okuyabildim verilenler varsa arkadaşlardan şimdiden özür dilerim .
G gobrasoft Yeni Üye Üye 24 Şubat 2011 #1.013 Eğer bu gönûl senden başkasına ederse heves... Bıçak gibi saplansın bağrıma aldığım her nefes..!
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Şubat 2011 #1.014 Güzel Sözler & Mesajlar herkes istediğini yasarmıs hayatta . hayatında . beni sevmemen değil o isteyerek yasadıgın hayatta bir saniye bile beni istememen beni aglatan sebep .
Güzel Sözler & Mesajlar herkes istediğini yasarmıs hayatta . hayatında . beni sevmemen değil o isteyerek yasadıgın hayatta bir saniye bile beni istememen beni aglatan sebep .
bettt Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.015 Rastlantı mıdır bilinmez Hep 24 ünde, hep yağmur, hep bu şehire Bir bulut geçmişte, eşinden mi ayrıldı acaba bu tarihte?
Rastlantı mıdır bilinmez Hep 24 ünde, hep yağmur, hep bu şehire Bir bulut geçmişte, eşinden mi ayrıldı acaba bu tarihte?
bettt Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.016 Şu zaman denilen ilacı ne kadar sürsem de sürekli kanayan ve daima sızlayan bir yaraydın benim için, şimdi ise koskocaman bir AŞK !
Şu zaman denilen ilacı ne kadar sürsem de sürekli kanayan ve daima sızlayan bir yaraydın benim için, şimdi ise koskocaman bir AŞK !
bettt Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.017 Ve seninle ezberledim ben ardı arkası kesilmeyen kalp atışlarımın ritmini.. Ve şimdi seni seven bu insan hayatının son perdesini seninle oynayıp kapatmak istiyor o gözlerini, kısaca bir ömür geçirmeyi..
Ve seninle ezberledim ben ardı arkası kesilmeyen kalp atışlarımın ritmini.. Ve şimdi seni seven bu insan hayatının son perdesini seninle oynayıp kapatmak istiyor o gözlerini, kısaca bir ömür geçirmeyi..
eLit's Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.018 Evet aşk varmış... Çocukken bir masalda okumuştu annem. Hatta bir varmış bir yokmuş..
eLit's Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.019 Birgün biri başarırsa şayet, gelmiş geçmiş en büyük devrim 'unutmak' olacaktır.
eLit's Yeni Üye Üye 27 Şubat 2011 #1.020 Ağlanacak halimize gülüyoruz' deyip kızıyorlar ! Oda birşeymi ! ' ölünecek halime yaşıyorum ' ben !