slm.bnm de 1 bebeğim düşük ve birtanaside karnımda öldü .9 haftalık olunca öldü,ikincisinde iğne kullandım fakat sonuçlara göre trizomi 22 sendromu olduğu için ölmüş. antalya tıp ta kürtaj oldum incelettik.1 yıl sonra tekrar hamile kaldım bu süre zarfında korunduk.şimdi 12.2 haftalık hamileyim ve günde 2 kez iğne yapıyorum,progesteron iğnesini günde 1 kez yaptırıyorum kabadan ,prednol,corasprin,crinone %8 lik jel,bemiks c vitamini,progestan taplet kullanıyorum.bn 1. bebeğimde faktör v liden mutasyon oldumu öğrenmiştim .bnde talesemi taşıyıcısıyım yani akdeniz anemisi.bnde homozigotum bebeğiniz sağlıklı ise dicem o ki iğne işe yarıyo. rabbim hakkımızda hayırlısını versin hayırlı evlatlarımızı kucağimizdan indrmeyiz.inş. bnm hiç çocuğum yok.inş. bu sefer olur.birde iğnelerini tam saatinde yaptırın 12 saatlik etkisi var.bu hafta sonunda zeka testi yaptırıcam inş.allahım izin verirse sağlıklı olduğunu duycam rabbim bize evletlarimızı sağ salim kucamıza almayı nasip etsin.cemi cümleme versin içinden banada versin....AMİN...