G gülgüzeli Yeni Üye Üye 2 Şubat 2008 #21 Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım dd doğum günün kutlu olsun canım bu yıl kalbinden geçen bütün güzellikler seninle olsun nice mutlu yıllara....
Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım dd doğum günün kutlu olsun canım bu yıl kalbinden geçen bütün güzellikler seninle olsun nice mutlu yıllara....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 2 Şubat 2008 #22 Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım canım çok iyisin çok sağol canım eline sağlık çok hoş resimler öpüyorum seni
Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım canım çok iyisin çok sağol canım eline sağlık çok hoş resimler öpüyorum seni
esena Aktif Üye Üye 3 Şubat 2008 #23 Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım doğum günün kutlu olsun ve neyin hasretini çekiyosan allah sana onu versin inşallah
Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım doğum günün kutlu olsun ve neyin hasretini çekiyosan allah sana onu versin inşallah
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Şubat 2008 #24 Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım çok sağol esenacım öpüyorum canım seni
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #25 Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım çitooooom canım nie yıllara.
*jellibon* Daimi Üye Üye 11 Şubat 2008 #26 Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım :g102::cheers::f015:çitooooom canım nie yıllara. :band1::f040:
Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım :g102::cheers::f015:çitooooom canım nie yıllara. :band1::f040:
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 11 Şubat 2008 #27 Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım BİRTANEM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH TÜM İSTEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRS İN.İYİ Kİ DOĞDUN ARKADAŞIM
Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım BİRTANEM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH TÜM İSTEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRS İN.İYİ Kİ DOĞDUN ARKADAŞIM
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 11 Şubat 2008 #28 Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım çitosum doğum günün kutlu olsun nice nice yıllara allah sağlık versin sevdiklerinle beraber hep nice yaşlara canım....buda ufak bir pasta ama arkadaşlar sağolsun hep pasta getirmiş benim küçük oldu ...
Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım çitosum doğum günün kutlu olsun nice nice yıllara allah sağlık versin sevdiklerinle beraber hep nice yaşlara canım....buda ufak bir pasta ama arkadaşlar sağolsun hep pasta getirmiş benim küçük oldu ...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 11 Şubat 2008 #29 Ce: Çitosum Doğum Günün Kutlu Olsun Canım bunlarda sana canım😀 Son düzenleme: 11 Şubat 2008