K karakuzu Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2013 #62 [quoteAsena_Sule, pos🙂t: 935290, member: 71047"]bizde çareler tükenmez cahat yok ma burayı cahate çevirdik valla 🙂[/quote] Aynen oyle member sule
[quoteAsena_Sule, pos🙂t: 935290, member: 71047"]bizde çareler tükenmez cahat yok ma burayı cahate çevirdik valla 🙂[/quote] Aynen oyle member sule
E *ESMERİM* Forum Okuru 21 Temmuz 2013 #63 bende hala anlamadım ki nası bişe 😀 bunada alısırız elbett
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2013 #68 gülme' Alıntı: asena sen well know membersınde ben nıye sadece memberım kız Genişletmek için tıkla ... hahha kzız valla ne bilem karışmış kim membe r değil bilmiyorum ki bi çeşit yaızor herkeste sanırm bizim memeberim ben ondan 🙂yani bizi melek
gülme' Alıntı: asena sen well know membersınde ben nıye sadece memberım kız Genişletmek için tıkla ... hahha kzız valla ne bilem karışmış kim membe r değil bilmiyorum ki bi çeşit yaızor herkeste sanırm bizim memeberim ben ondan 🙂yani bizi melek
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2013 #69 gülme' Alıntı: chatt burası değıl demı Genişletmek için tıkla ... yok burası yapay caht gulme chati henüz bulamadık 🙂
gülme' Alıntı: chatt burası değıl demı Genişletmek için tıkla ... yok burası yapay caht gulme chati henüz bulamadık 🙂