TİTAN *Melekler Mekanı* 21 Temmuz 2013 #32 Asena_Sule' Alıntı: evet titan faceden görüşüryorum o hiç giremiyormuş Genişletmek için tıkla ... Şule şifresini 0000 olarak değiştirdim. Bu şifreyle girsin ve girince şifresini değişsin
Asena_Sule' Alıntı: evet titan faceden görüşüryorum o hiç giremiyormuş Genişletmek için tıkla ... Şule şifresini 0000 olarak değiştirdim. Bu şifreyle girsin ve girince şifresini değişsin
TİTAN *Melekler Mekanı* 21 Temmuz 2013 #35 Ayse.Feyza' Alıntı: titannn buradayım doğru yere yazıyom umarım Genişletmek için tıkla ... Hg ayşe, hemen şifreni değiş
Ayse.Feyza' Alıntı: titannn buradayım doğru yere yazıyom umarım Genişletmek için tıkla ... Hg ayşe, hemen şifreni değiş
TİTAN *Melekler Mekanı* 21 Temmuz 2013 #37 karakuzu' Alıntı: AaaaaaaayyyyY giremiyoruuuuuummmmmmm Genişletmek için tıkla ... Sabırsız tazeler
A Asena_Sule Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2013 #38 titan caheti görende gelen varmı yani cahette sohbet eden onu merak ettimde 🙂
TİTAN *Melekler Mekanı* 21 Temmuz 2013 #39 Asena_Sule' Alıntı: titan caheti görende gelen varmı yani cahette sohbet eden onu merak ettimde 🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet şule, sabah mavi kelebek ve başak ece geldi sadmin burdaydı, ben hala çetteyim ama şu an kimse yok 🙂 Şule sen panelinde Shoutbox yazısını göremiyor musun? Üstte Ana sayfa, Forumlar, Shoutbox, Üyeler diye yanyana yazması lazım
Asena_Sule' Alıntı: titan caheti görende gelen varmı yani cahette sohbet eden onu merak ettimde 🙂 Genişletmek için tıkla ... Evet şule, sabah mavi kelebek ve başak ece geldi sadmin burdaydı, ben hala çetteyim ama şu an kimse yok 🙂 Şule sen panelinde Shoutbox yazısını göremiyor musun? Üstte Ana sayfa, Forumlar, Shoutbox, Üyeler diye yanyana yazması lazım
K karakuzu Daimi Üye Üye 21 Temmuz 2013 #40 TİTAN' Alıntı: Sabırsız tazeler Genişletmek için tıkla ... Tazeyim evet dipdiri citirimmm