G Gözde Gürler Forum Okuru 22 Ekim 2014 #82 Hayırlısı olur canım inşallah bekliyorum Rabbim duysun sesimizi bu ay bende beklicem bakalım heyecanlıyım
Hayırlısı olur canım inşallah bekliyorum Rabbim duysun sesimizi bu ay bende beklicem bakalım heyecanlıyım
Ö özlem canpolat Yeni Üye Üye 22 Ekim 2014 #83 Gözde Gürler' Alıntı: Hayırlısı olur canım inşallah bekliyorum Rabbim duysun sesimizi bu ay bende beklicem bakalım heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Ya benim adetlerim beli değil ben nasıl anlayacam hamile olup olmadığımı
Gözde Gürler' Alıntı: Hayırlısı olur canım inşallah bekliyorum Rabbim duysun sesimizi bu ay bende beklicem bakalım heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... Ya benim adetlerim beli değil ben nasıl anlayacam hamile olup olmadığımı
G Gözde Gürler Forum Okuru 22 Ekim 2014 #85 Kızlar burdan zor oluyor Facebook'tan gözde doğan gürler diye eklerseniz sanırım daha rahat konuşuruz çok sevinirim hatta eklerseniz
Kızlar burdan zor oluyor Facebook'tan gözde doğan gürler diye eklerseniz sanırım daha rahat konuşuruz çok sevinirim hatta eklerseniz
Ö özlem canpolat Yeni Üye Üye 22 Ekim 2014 #86 Arkadaşlar bu gün test yaptım iki çizgi çıktı ama ikincisi biraz silik cok hecanlıyım yarın kan testi yapacam lütfen dua edin 🙂
Arkadaşlar bu gün test yaptım iki çizgi çıktı ama ikincisi biraz silik cok hecanlıyım yarın kan testi yapacam lütfen dua edin 🙂
Z zehra savas Forum Okuru 23 Ekim 2014 #87 ayy cok sevindim canim 🙂 butun dualarm seninle kac gun gecti adetin canim neler hissetn bu ay anlatirmisn benim 5 gun var adetime bekliyorum
ayy cok sevindim canim 🙂 butun dualarm seninle kac gun gecti adetin canim neler hissetn bu ay anlatirmisn benim 5 gun var adetime bekliyorum
Z zehra savas Forum Okuru 24 Ekim 2014 #90 hayirli olsum canim artik senin icin bekleme vakti 14 gun boynca hayirlisi artik bende pazartesi gidecm test icin bgn 15. gunum
hayirli olsum canim artik senin icin bekleme vakti 14 gun boynca hayirlisi artik bende pazartesi gidecm test icin bgn 15. gunum