Merhaba bayanlar... oncelikle zehra arkadasim ve hemserim senin adina cok sevindim Rabbim bebegini saglikla kucaginda gormeyi nasip etsin.. ben iki yillik evliyim. Evliligimin ilk ayinda safrakesesi ve acik apandist ameliyati gecirdim ve o sirada doktor 6.5cmlik kist olduğunu gördü on tane doktora gittim onu da cikolata kisti dedi kesin ameliyat dedi. Ben gorevimden oturu mardinde yasiyorum ama ameliyat icin adanada ortadogu hast.gun aldim yaza dogru ameliyat olacaktim gecen sene. Sonra mardine gelip 4ay oylesine sogan suyu ve isirgan cayi ictim. 4 ay sonra kist 2 cmm oldu vee amelyata gerek kalmadi ondan 2 ay sonra da kist tamamen gitti. Simdi tam bir yildir sebepsiz diyor tum doktorlar bebegimiz olmamasina hatta stres diyorlar. 6 ay once iki kere serephone ve ovitrelle kullandim doktor kesin olur dedi olmadi bende gitmedim biraktim. Bu ay baska bi doktora gittim klomen ve pregnyl ignesi verdi bi hafta oldu igne olali hem tedirginim hemde doktor olmazsa iki uc ay gelme sende sorun yok dedi. Olursa cok sevinecem hersey yapttim bu ay maddi manevi hersey.... olmazsa gitmicem biyere oylece birakacam bu konuyu dusunmeyi... bana da dua edin kizlar. Cok uzun yazdim hakkınizi helal edin ama ill defa bi ortamda yazdim normaldir... Aeo