Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

hoşbuldm yusufum. senin kaç yumurtan tutmuş pki bu arada hamileliğin hayırı olsun inş hayırlısı ile kucagına alırsın bizde bu mutluluğu yasarız innşşş

Kizlar gunaydin. Nasilsiniz? Ben 26 aralikta yumurta catlatma ignesi olmuştum. Bugun 12. Günüm ve hic belirtim yok. Kan tahlili yaptirsam cikar mi, bugün yaptirayim mi? Yardimci olun;(

Cok tesekkurler ayse gül. 2 gün daha bekliyim o zaman.günler hic bu kadar zor gecmemısti🙂 umarim cogumuzdan cok guzel haberler aliriz🙂

Slm kizlar.allah razi olsun Ayşegül. Canim bi tanesi tuttu🙂🙂.elifim iki gün daha bekle.hayirli haberler bekliyorum. Öpüyorum hepinizi.bende tahlilletimi verdim bu sabah yarin alacam inşallah bi sıkıntı cikmaz görüşürüz canlarim.

Canim aaysegul belirti varmi sorusunu bana mi sordun canim?? Vallaha hamile olduğu m testte belli olmasaydi öyle nette okuduklarim kadar bende bi belirti yok tuki bu yüzden kesin hamile Değilim diye bayagi bi kendimi üzdü m.hic ihtimal bile vermiyodum.buda insani psikolojikmen çökertiyo.ondan diyorum beklemek cok zor ama belirti aramayin kizlar.bende nerdeyse hiç belirti yoktu ve çoğunda da böyle ymis.

arkadaşlar benımde çatlatma ıgnesı vurduralı 13 gunum dun 11.gunum ıdrarda negatıf cıktı dun aksamda kan da baktırdım bhcg 1.6 cıktı sızce hala umıdım olsunmu yoksa olmadı olarakmı kabul edeyım böyle 1durumda olup sonrakı günler degerı yükselen oldumu açıl cvp yazarsanız sevınırım bu benım 2. çatlatma iğnem :-(

Geri