Ahmet dilek umarim hamilesindir bence biŕan once doktoruna görün ve detayli bilgi al, sonrada insallah guzel haberi bizimle paylas. Fatoş kaya 20 gun olmus hic test yaptin mi ? Belirtin var mi?
Yumuş bu arada sen ne durumdasin? Ayni gün igne oldugumuz icin sendeki belirtileri merak ediyorum. Sen simdilik yaptigin teste pek guvenme sonucta erken yaptin. Insallah hayirlisi olur
Sanirim bugun bir tek ben yaziyorum🙂 nerelerdesiniz🙂 yusufum birde sana bir sey sormak istiyorum, gerci herkeste belirtiler farklidir her insan bir olmaz. Bende iki gündür agiz kurulugu var, hamilelikle alakasi var midir bilemiyorum ama yine de sorayim dedim. Bir umut işte🙂
dilekcim gözünaydın canım hamilesin daha yeni olduğu için değer biraz az ama 1 hafta sonra iki katı yükselir merak etme hamişsin sende allah tamamını erdirsinn
Slm güzeller. Dilekcimmm hayirli olsun rabim tamamina erdirsin gülüm hamilesinnnnnn🙂🙂rabbim sağ salim kucagibada almayi nasip etsin gülüm. Yeni ya ondan düşük canim.fatos inşallah hayirlisi ile sende hamiledinfir canim. Kan testi yaptir bence.gülsüm csnim hoşgeldin.keske decigin kadar pozitif olabilsem değilim.ama bueadaki destek çok önemli.ben bu siteye girdigimde huzur buluyorum beni anlayan dinlerim hic yüzünü bile gormedigim insanlarin yueklerinin nasıl carptigini biliyorum buda yetiyo hepimize.elifimmm vsllaha ben sgiz kurulugunu hissetmefim sma öyle olan hamile ler varmis okumuştum.zaten olusmussa minnicik bi kan pihtisi olduğu için çok brlirgin belirti yasanmiyo.biz belirti aradigimiz için ufacik bi belirtibile gözden kacmiyi.defigim gibi cok brlirgin belirti yasanmiyo csnlarim.birde bskmisdiniz ki bebisiniz size sımsıkı tutunmusta annesini n haberi bile yokkkkk🙂🙂🙂🙂yerin göğün sahibi Rabbim Hayırlı siyla bebis isteyen herkesin kucagini doldur yarabbim.elifimmmm inşallah bebisin belirtisi dir.seviyorum sizleti görüşürüz. Bi grip ollmusum ki iki gündür mahfoldum dualarinizi beklerim inşallah
hayır canım 36 saat doğrusu merak etme iğneden 36 saat sonra çatlıyo hatta sen 40.saatte birlikte olsan tam çatlamıi oluyo yumurta hissediyosun zaten çatladığını