Ha bide syazcim unuttum demeyi vallahi herkesin belirtisi farklı oluyo.belirti arama.benim aklimin ucuna bile gelmedi o kadar ki brlirtisizdi.cunku çok yeni belirti olması için.kafani dagitmaya çalış canim. Bol bol gezmelere git.insallah bebisler yolda dir canlarim . öpüyorum hepinizi.cigdemim dik dur tamam mi kuzummm.seni cok iyi anlıyorum bunu bil.allaha güven tamam mi canim. O herseyi görüyo sabrimizi ölçüyo.
Gamzecigim inşallah yakın bir zamanda senin de isteyen herkesin de olur. Benim bi oğlum var iki buçuk yaşında ikinci bebek için uğraşıyorum olmuyor ilk çocuğum hiç doktora gitmeden tedavisiz nasip oldu ama ikinci için bir senedir uğraşıyorum
Cnm cok erken yaptirmissin tesri sabirli olmaliyiz biseyler var gibi gorunuyor ama beklemelisin benimde yumurta cogaltici ilac igne vs.catlatma ignesi yaptirdim igneden sonra 16. Gun idrar testi yaptim cift cizgi cikti betam da 263.2 cikti sabretgmeliyiz cnm insallah hamissindir
Kızlar ya benimde bi sorum olucak geçen ay histeroskopi oldum et beni vardı rahimde alındı. Acaba tüplerim falan tıkalı olsa o ameliyatta anlaşılır mıydı? Rahim filmi çekilsem mi acaba?
Gamzecim uzulmek yok yola devam pes etmek yok sadece cook kafanizi dinlemiceksniz bisey dusunmemeye calisinn ugras hobi edinin ne bilim yuruyus orgu fflnn kafanizi dagitan ugraaslar edinin
Gamze canim üzme canini vallaha gelecek mrleklerimiz sadece vardir bi hayr.bu ay olmszsa diger aylarda olacsk gülüm
Şimdi yeni calismalar yapacağın daha cok dikkat redecehin ve bol dua edeceğin bi ay var gülüm
Rabbim bence bizi kendine yaklastiroyo.istenilen hen gelseydi ne bu kadar degerli nede bu kadar imtihan dünyası nda olduğumuz anlasilirdi.bizimkiler cok nazli bebisler...öpüyorum hadi kafani dağıt.bebislerimiz olmadan da zaten biz varız.onlar olunca daha da güzel lesecek insao hersey ama biz variz
Lendimixi ikinci hatta üçüncü plans atiyoruz farkinda değiliz. Hadi arkadaşlarım kendimize gelelim.allaha emanet olun görüşürüz.
Slm kizlar bende ayin 20sinde catlatma ignesi oldum bugun 10. Gunum ve cok stresliyim istemeden. Bende hicbir belirti yok igneden sonra iki uc gun sancim oldu bitti suan sadece hafif gogsumde hassasiyet var ve bende pkoluyum buda ilk tedavi denemem sizce bi umut varmi?? Ve testi ne zaman yapayim bilmiyorum meraktan catladim diyebilirim
Arkadaşlar cuma günü test yaptiracaktim ama ablamlar falan sabredemiyor bugün 14. Gün iğne yaptırmalı bugün gidip yaptiracaktim inşallah güzel hayırlı olumlu bir haber alırım bana da dua edin lütfen