Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

yusuf değerin çok güzel çıkmış canım gayet normal neyden şüphe ediyosunki muayeneden sonra netleşir hayırlı olsun tebrik ederim seni 😉

Yusufum bence değerin gayet iyi. İğnesiz hamile kalanla bizim aynı değil ki sonuçta biz daha farklı sonuç alıyoruz. Değerin çok güzel artmış böyle devam eder inşallah. Doktorun sana zaten Çarşamba Demişti o zamana kadar 1000e yaklaşır ve doğal olarak Görünür kesesi inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bundan sonra inşallah

Slm kizlar.dun sağlık ocaginda kan tah vermistim bugün sonicu aldim.209.7oradaki dr degerin cok düşük dedi.kendi dr gittim sordum oda normal dedi.kafam karisti kizlar cok stres oldum bilgisi olan varsa cevap verirseniz cok memnun kalicam.simdi benim sat 21 kasim.catlatma ignesi 4aralikta vuruldu.22 araliktaki kan sonucum 66.79.tekrar saglik ocagindada 25 araliktada 209.7 cikti ve aile hekimi cok düşük hemen dr git dedi.dr ma gittim oda mnormal haftaya cumaya gel vajnal ultrasonla bskacam dedi. Sizce bu değer normal mi kizlar.
Cnm degerlerin cook normall iki gune bir iki kat srtmasi gerek degerinin 3 gunde 3 kat artmasi gerek yani normal seni korkutmus giik doktor

Sagol Şura cim.ya ne bileyim bugun çok stresli geçti.aile hekimi kafama soktu düşük diye.hatta defi ki saglikli bi gebelik degildir adtin yedi gün gecmisse....benimde kafam karıştı.beni rahatlatmak için demedin dimi.bu deger normal diyosan normaldir gülüm.ya hamileysem de vallahi tadına bile varamadim canlarim ya..insallah hepomizin cok güzel sağlıklı vatana milete hayırlı evlatlar imiz olacsk inşallah. Dualarinizda benide unutmayin kuzular..öpüyorum

canım sen kendi doktoruna neden görünmedin tabiki seni rahatlatmak için değil gerçek bu yani aile hekimi sonuçta senin doktorun kadar iyi bilemez dikkat et kendine kafana takma hamileliğin tadını çıkar nazar değmesin

Geri