Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Merhaba,

Her bayan aynı belirtileri yaşayacak diye kural yok. Sizin tedaviniz gayet rahat geçmiş. Kullandığınız ilaçlar yumurtlamaya yardımcı oluyor.Yumurta hücresinin etrafını saran folikül belli bir büyüklüğe (genellikle 18-20 mm) eriştiğinde yırtılmaya (çatlamaya) başlar ve içerisinde bulunan yumurta hücresi yumurtalıktan dışarıya salınır döllenmeye hazır hale gelir. Sizin yumurtalar belli olgunluğa ulaşmış. Yumurta çatladığı zaman hastaların çoğunda yumurta akı kıvamın da şeffaf bir akıntı olur. Bu akıntıya kasık ağrıları eşlik eder. Ama her bayanda aynı durumun gerçekleşmesi mümkün olmayabilir.

Cok tessekkur ederim. Evet haklısınız her insanın vucudu farklı tepki gosterir biliyorum bunu ama iste acabalar bıtmedi kafamda. Burdaki cogu bayan akıntı agrı vs yasamis bende olmayınca boyle seyler burda ki arkadaslara sormak istedım. Adetın 3, gunu basladım ilkkez klomene. 8. gun ilac bıttı. 10, gun kontrolde 17-18 mm 2 tane oldugu gordu ve ertesi sabaha hemen iğne yazdı. İğneden sonra 24-36-43 saatlerınde ilişki oldu. Bugun, 4, gunum. Bekleyip gorecegiz..

6 aylık ewliyim Bende bugün vuruldum çatlama iğnesi yumurtalarım gayet iyiymiş sağ tarafımm 24.5mm sol 23.4mm doktorum iğneyi vurunup sancı başladığı an ilişkiye gir dedi saat 1 de vurundum sancım olmadı bekliyorumm inşaallah allah nasip eder bi bebişimiz olur

İnsallah en kısa zamanda alırsın kucagına.. Sizde skıntı oldu mu? Benım ıkı yumurtamda sagdaydı.

Benim de onuncu günü 13mm olmuş bir tanesi ne yapalım herşeyin hayırlısı demek ki biraz sabredecegiz bu konuda

Simdi doktordan geliyorum. Sag tarafimda 11mm 10mm yumurtam oldugunu soyledi doktorum.. Bugun adetin 12gunu. Gunune gore kucuk ama ilac verdi. Bu yumurtalarin catlaya bileceyini soyledi.

Geri