niseatim Üye Üye 21 Ocak 2017 #3.271 serra2010' Alıntı: Niseatim doktora git bence benim de öyle olmuştu bir kez adet söktürücü kullandım kan tahlili yapar doktor hem Genişletmek için tıkla ... Pazertesi dokdora gidicem. Sen nasil oldun ?
serra2010' Alıntı: Niseatim doktora git bence benim de öyle olmuştu bir kez adet söktürücü kullandım kan tahlili yapar doktor hem Genişletmek için tıkla ... Pazertesi dokdora gidicem. Sen nasil oldun ?
niseatim Üye Üye 21 Ocak 2017 #3.272 serra2010' Alıntı: Niseatim doktora git bence benim de öyle olmuştu bir kez adet söktürücü kullandım kan tahlili yapar doktor hem Genişletmek için tıkla ... Pazertesi dokdora gidicem. Sen nasil oldun ?
serra2010' Alıntı: Niseatim doktora git bence benim de öyle olmuştu bir kez adet söktürücü kullandım kan tahlili yapar doktor hem Genişletmek için tıkla ... Pazertesi dokdora gidicem. Sen nasil oldun ?
A Arzuas1 Forum Okuru 22 Ocak 2017 #3.273 Kızlar çstlatma iğnesi oldum ve henüz 4. Gün daha hamile kalanlar sizlerde herhangi bir belirti var mıydı hissettiniz mi kaldığınızda?
Kızlar çstlatma iğnesi oldum ve henüz 4. Gün daha hamile kalanlar sizlerde herhangi bir belirti var mıydı hissettiniz mi kaldığınızda?
niseatim Üye Üye 24 Ocak 2017 #3.276 serra2010' Alıntı: Sen nasıl oldun gittin mı doktora Genişletmek için tıkla ... Serra ben dun kan tahlili yaptirdim sonuc negatif. Hala adet olmadim.adet sokdurucu iciyorum simdi. Hayirlisi canim sende uzulme
serra2010' Alıntı: Sen nasıl oldun gittin mı doktora Genişletmek için tıkla ... Serra ben dun kan tahlili yaptirdim sonuc negatif. Hala adet olmadim.adet sokdurucu iciyorum simdi. Hayirlisi canim sende uzulme
Uzman SühaN Administrator 24 Ocak 2017 #3.279 Merhaba serra hanım ; Yorumlarınızı sitemize üye olarakta yapabilirsiniz.
niseatim Üye Üye 24 Ocak 2017 #3.280 serra2010' Alıntı: İlk ignem tedaviye yeni basladim Genişletmek için tıkla ... Devam edecekmisin tedaviye ?
serra2010' Alıntı: İlk ignem tedaviye yeni basladim Genişletmek için tıkla ... Devam edecekmisin tedaviye ?