Çatlatma iğnesinden sonra en erken gebelik belirtileri neler melişler ya

Arkadaşlar bende agustos 31inde iğne oldum geçen ayin 20sindede hasta olmuştum bu ay iki gün önceden aday oldum ve yine hüsrannn . Tabi Rabbim daha iyisini bilir . iğneden sonra her belirti vardı bende ciddi anlamda kasiklarim çok felaketti ama yine adet oldum . erken oldu acaba değilmi diye de ümit ediyor insan ama sanırım yine hüsran

Merhaba, çatlatma iğnesi sonrası beklenen mens gerçekleşmiş. Mensiniz her zamanki gibi normal değil , lekelenme şeklinde ise mutlaka test yapın.. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Mrb arkadaslar nolur birisi bana bu konuda yardımcı olsun ben 6 eylülde catlatma ignesi oldum ve 3 gün sonra lekeleme kanamam oldu buda bir gün sürdü simdi igne olali 12 inci gunu test yapmaya korkuyorum bu neden olabilir bir bilginiz varmı

Mrb benim catlatma igne sonrası aradan 3 gün geçtikten sonra lekelenme kanamam olmuştu bu 1 gün sürdü daha si olmadı şimdi iğnenin 14 günündeyim acaba idrar testi yapsam belli olurmu bu kadr zamanla lütfen cvp karısınz çok tsk ederim

Kızlar catlatma ignesi olduğum günün üzerinden bu gün 15 gün geçti ve ben dayanamayıp test yaptım sonuç negatif acaba erken mi yaptım testi yarın kan testi yaptiricam birde aksilik benim adetim düzensiz ne zaman olucak ne zaman geçiçek üzerinden onuda bilemiyorum nolur banada dua edin meleğime bu ay kavuşayım